Chateau Ferrassières: Appartement Basilic

€160.000

170 Le Plan, Ferrassières

1 Bedrooms 1 Bathrooms 49 m2

Contact opnemen

Het (nieuwbouw) appartement Basilic maakt onderdeel uit een kleinschalige residentie Château Résidence Ferrassières met 22 appartementen op een landgoed van 3 hectare met eigen waterbron. Alle verdiepingen zijn toegankelijk via een panorama lift met de volgende gemeenschappelijke faciliteiten: overdekt zwembad met sauna’s, buiten jacuzzi met zonneterras, tennis- en pétanquebaan, privé parkeerterrein en buitenkeuken.

Het appartement Basilic ligt op de begane grond aan de voorkant van het hoofdgebouw van het château. Het appartement heeft een zeer lichte woonkamer met keuken op zuidoosten met zicht op de vijver, de oprijlaan en de tennisbaan. De woonkamer is aangesloten op een terras. De keuken is voorzien van kwalitatief goede apparatuur (Siemens). Een mooie ruime slaapkamer met een badkamer met toilet en een luxe massagedouche.

De vermelde prijs is exclusief:
– de kosten koper ad ca. 8,1% (inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten)
– de kosten van het meubelpakket ad € 10.000

Het appartement is geschikt voor permanente bewoning dan wel voor de verhuur. De verhuur van het appartement kan geheel verzorgd worden door een professionele verhuurbedrijf.

Vyrex Solutions | 2018