Chateau Ferrassières Appartementen

€82.000

1700 Le Plan, Ferrassières

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Midden tussen de lavendelvelden vlak bij de Mont Ventoux in de Provence is eind 2017 Résidence Château Ferrassières opgeleverd. In deze schitterende omgeving van de Drôme is dit prachtige authentiek landhuis met veel liefde en aandacht verbouwd tot een residentie vele faciliteiten en 22 luxe appartementen.

De residentie ligt op een landgoed van 3 ha., heeft een overdekt zwembad met sauna’s en douches, een buitenjacuzzi, diverse zonneterrassen, een tennis- en pétanque baan, een vijver, een gemeenschappelijke buitenkeuken én .… een eigen waterbron! De residentie beschikt over panoramalift en is toegankelijk voor minder validen.

Inmiddels zijn er 18 appartementen verkocht aan een diverse groep kopers tussen de 40 en 70 jaar, die een betrouwbare investering zochten. Kopers die graag rendement willen creëren door hun appartement te verhuren en die er zelf ook af en toe willen verblijven. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om er permanent te gaan wonen.

De nog beschikbare appartementen zijn divers van grootte, indeling en ligging. De prijs exclusief kosten koper is € 82.000  voor een studio

en vanaf € 160.000 (kosten koper)  voor een appartement:

De appartementen zijn geschikt voor permanente bewoning dan wel voor de verhuur. De verhuur van een appartement wordt geheel verzorgd worden door een professionele verhuurbedrijf. Er is een permanent beheerderskoppel aanwezig op het château die zorgt voor het sleutelbeheer, uw gasten ontvangt en de schoonmaak regelt

Vyrex Solutions | 2018