Chateau Ferrassières Appartementen

€82.000

1700 Le Plan, Ferrassières

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Midden tussen de lavendelvelden vlak bij de Mont Ventoux in de Provence is eind 2017 Résidence Château Ferrassières opgeleverd. In deze schitterende omgeving van de Drôme is dit prachtige authentiek landhuis met veel liefde en aandacht verbouwd tot een residentie vele faciliteiten en 22 luxe appartementen.

De residentie ligt op een landgoed van 3 ha., heeft een overdekt zwembad met sauna’s en douches, een buitenjacuzzi, diverse zonneterrassen, een tennis- en pétanque baan, een vijver, een gemeenschappelijke buitenkeuken én .… een eigen waterbron! De residentie beschikt over panoramalift en is toegankelijk voor minder validen.

Inmiddels zijn er 18 appartementen verkocht aan een diverse groep kopers tussen de 40 en 70 jaar, die een betrouwbare investering zochten. Kopers die graag rendement willen creëren door hun appartement te verhuren en die er zelf ook af en toe willen verblijven. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om er permanent te gaan wonen.

De nog beschikbare appartementen zijn divers van grootte, indeling en ligging. De prijs exclusief btw is € 82.000  voor een studio

en vanaf € 160.000 (excl. btw)  voor een appartement:

De appartementen zijn geschikt voor permanente bewoning dan wel voor de verhuur. De verhuur van een appartement kan geheel verzorgd worden door een professionele verhuurbedrijf.

Alle appartementen zijn in de loop van 2016 en 2017 opgeleverd en hebben een nieuwbouwstatus. Vanwege de nieuwbouwstatus en vanwege het feit dat er verhuurmogelijkheden zijn die worden verzorgd door een professionele partij, is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk tot een btw teruggave van de btw op de aankoopsom.

Vyrex Solutions | 2018