Côte d’Azur (Les Issambres); DIRECT AAN ZEE gelegen villa met eigen boothuis en infinity-pool op 1.090 m² eigen grond ‘pieds-dans l’eau’ met o.a. 5 slaapkamers en 5 badkamers en geheel gerenoveerd in 2011; uitzicht op zee en St. Tropez!

€2.795.000

83 Var, Côte d'Azur, France, 83 var

Property Type: Huis
145 m2

Contact opnemen

Zeer fraai gelegen en instap-klaar is deze schitterende gelijkvloerse villa met garage en zwembad, direct aan de Mediterranee met prachtig uitzicht aan en over de golf van Saint Tropez. Gebouwd in de jaren ’50, gerenoveerd in 2011.

Indeling: de villa is voorzien van een sfeervolle living met open haard, een mezzanine in de ronde Provençaalse ‘toren’, eetkamer, gelegen aan de open ingerichte keuken en aan de leefruimte een overkapt terras / veranda met een buitenlounge, welke geheel afgesloten kan worden.

Er zijn 5 moderne en ruime slaapkamers met ‘en-suite’ badkamer voorzien van douche en/of ligbad en separaat toilet. Twee slaapkamers delen een badkamer en 4 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. 

Het terrein is goed onderhouden en geheel omheind. 

Het overloop zwembad is ca. 8 x 4m en is voorzien van een warmtepomp. 

De tuin heeft diverse sfeervolle zitjes en diner ruimtes, op hardhout, natuursteen en/of kunstgras, en is zeer onderhoudsvriendelijk. 

Er is een ‘terrain des boules’ om de zonnige dagen sportief af te kunnen sluiten. 

Via de tuin is er een directe toegang naar zee en onder het zwembad is nog een berging / botenhuis gelegen. 

De aangebouwde garage, welke aan 2 zijden geopend kan worden, completeert het geheel. 

Aan de voorzijde is op eigen terrein parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto’s. Alles in zeer goede staat van onderhoud. 

Pieds dans l’eau nabij het centrum en de haven van Les Issambres. Uniek, exclusief en zeldzaam! 

13082
Vyrex Solutions | 2018