Côte d’Azur/ Ste. Maxime; prachtige villa met verwarmd zwembad op 100 meter van zee met 2 woonlagen; zeer interessant voor de verhuur.

€920.000

83 Var, Côte d'Azur, France, 83 var

Property Type: Huis
185 m2

Contact opnemen

Zeer fraai vormgegeven 2-laagse villa met zwembad en ruime tuin, op een riant en vlak terrein (1.295 m2) en slechts 100 METER VAN HET STRAND met vele restaurants. Geheel gerenoveerd in 2013.

Naast het verwarmde zwembad (9x4m) is er een poolhouse met barbecue en buitenkeuken. Bij de automatische entree/poort is voldoende parkeergelegenheid (5 wagens) en een sfeervol houten chalet van ca. 20m2. Het terrein, met veel groen (automatisch watering systeem) heeft geen inkijk en biedt veel privacy. De villa is per laag afsluitbaar maar tevens intern middels een trap aan elkaar verbonden. 

Er zijn twee lichte salons, twee luxe ingerichte keukens, waarvan de bovenkeuken aansluit op het terras rondom de woning. In totaal zijn er 5/6 slaapkamers waarvan 1 met dressing en de 3 beneden slaapkamers sluiten aan op de achter tuin met speelveld (schommel & voetbal veldje). Het zwembad is beveiligd met afdek rolluik. Alle vertrekken zijn voorzien van airconditioning (reversible warm/koud), er zijn er 3 luxe badkamers met fraai sanitair, 3 separate toiletten en de gehele woning is zowel binnen als buiten zeer goed onderhouden, voorzien van een pannendak (Tuilles Romanes) en ‘instap-klaar’! 

Deze villa is een ideale investering voor vakantieverhuur.

11782
Vyrex Solutions | 2018