Côte d’Azur: stijlvolle villa met verwarmd zwembad en schitterend zeezicht op loopafstand van voorzieningen en met o.a. 4 slaapkamers en drie badkamers

€1.075.000

83 Var, Côte d'Azur, France, 83 var

Woning type: Huis

Contact opnemen

Panoramisch zeezicht voor deze heerlijke villa met verwarmd zwembad. Slechts 1,5 km wandelen naar het centrum. Rustige ligging in een zeer residentiële buurt. Provençaalse stijl. Gelijkvloers met 1 studio. Exotische bomen en planten.
Het is gelegen in een residentieel park , op een perceel van 1.800 m² met prachtig uitzicht naar de zee en de heuvels. De oriëntatie is zuid, zuid-west.
De tuin is volledig omheind. Er is een op afstand bediende poort. In het domein is ook een tennisveld. Het centrum-dorp is op 1,5 km. U kunt lopend naar het strand ” La Gaillarde ” 12 minuten loopafstand. Daar zijn ook winkeltjes en restaurantjes.
De tuin en villa bevinden zich in zeer goede staat. Het geheel wordt goed onderhouden. De eigenaar komt merendeels zelf in het middenseizoen omdat hij in het hoogseizoen zeer goed kan verhuren ( 3.500 € per week).
Binnen in de woning een grote living van ong. 45 m2 uitgevend op de terrassen. De aanpalende keuken geeft ook uit op de terrassen. In de gang vindt u een gasten toilet , een kamer met eigen douchekamer en toilet , nog 2 andere slaapkamers die beiden een badkamer delen. Boven is de ouderlijke suite van 32 m2 met grote slaapkamer en een zeer ruime badkamer met douche , toilet en wastafel. Elke slaapkamer , de zitkamer en de keuken hebben airconditioning.

12584
Vyrex Solutions | 2018