Dordogne – Perigord Noir: bijzondere, multifunctionele woon- en/of bedrijfspanden met enorm veel ruimte en bijgebouwen, op een terrein van 2 hectare in het toeristische hart van de Dordogne

€440.000

24 Dordogne, Dordogne, France, 24 dordogne

Property Type: Huis
750 m2

Contact opnemen

Bijzondere multifunctionele woon- en/of bedrijfspanden met enorm veel ruimte! Op 2 ha grond in het toeristische hart van de Dordogne, de Perigord Noir, bevinden zich deze twee grote gebouwen van elk 350 m2. Elk pand heeft twee niveaus bestaande uit begane grond en een bovenverdieping. Momenteel in gebruik als brasserie/bar/kunstgalerie/brocante/tentoonstellingsruimte met een IV-licentie. 

De inpandige ruimte en de hoeveelheid grond bieden vele mogelijkheden om naar eigen inzicht in te delen en te ontwikkelen. U kunt hierbij denken aan een combinatie van wonen en/of werken. Er is een woonruimte beschikbaar op de 1e etage, met daarin een kamer, eetkamer, een ruimte om een volwaardige keuken te realiseren en een doucheruimte. Op de 2e etage zeer ruime slaapkamer met toilet en wastafel(ongeveer 50 m2).

Op het terrein bevinden zich nog 4 kleinere houten gebouwen en een voormalig sanitair blok die verbouwd kunnen worden tot zelfstandige ruimte. 

Kortom twee unieke woon- en werkpanden met mogelijkheid tot verschillende doeleinden.

13599
Vyrex Solutions | 2018