Dordogne/Périgord vert: schitterend natuurstenen landgoed, volledig en goed gerestaureerd, bestaande uit een fraai hoofdhuis type ‘longère’, een groot tweede huis en een riant zwembad van 14 bij 5 meter, gelegen op 4,8 hectare met oprijlaan en uitzicht

€630.000

24 Dordogne, Dordogne, France, 24 dordogne

Property Type: Huis
492 m2

Contact opnemen

Op 12 kilometer van het prachtige stadje Brantôme ligt dit natuurstenen ‘propriété’, bestaande uit een volledig gerestaureerde authentieke ‘longère’, een tweede natuurstenen woonhuis van 154 m², een ‘pigeonnier’, een verwarmd zwembad ‘à débordement’ van 14 bij 5 meter en een carport. 4,8 Hectare terrein met een privé oprit en een heerlijk rustig plekje met een mooi uitzicht op de heuvelachtige omgeving. 

De longère is geheel gerestaureerd met kwaliteitsmaterialen heeft een woonoppervlak van 338 m² en bestaat beneden uit een grote hal van 30 m² met trappartij en tuindeur naar cour, 2e entree van 7 m² met trap en toilet, woonkamer van 58 m² met mooie haard en 2 tuindeuren naar het terras op het zuiden, geëquipeerde keuken van 27 m², salon/studeerkamer van 23 m² met haard en évier, slaapkamer van 16 m² met badkamer en-suite, bijkeuken, kelder en CV-ruimte. Boven een overloop, 3 slaapkamers van 20, 30 en 18 m², badkamer, toilet en nog eens 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet, zolder. Centrale verwarming (olie) en dubbele beglazing. 

Het tweede woonhuis heeft op de begane grond een entree, woonkamer van 70 m² met haard, open keuken, slaapkamer van 15 m², badkamer en toilet. Boven 3 slaapkamers van 15 m², badkamer en toilet. Elektrische vloerverwarming beneden en radiatoren boven. Dubbel glas. 

Prachtig overloop-zwembad van 14 bij 5 meter.

Een paradijselijke plek met oude bomen en fraai landelijk uitzicht.

11785
Vyrex Solutions | 2018