Geniet van het Franse leven -gerenoveerd herenhuis-

€299.000

82110, lauzerte, Lauzerte

Property Type: Huis
4 Bedrooms 2 Bathrooms 160 m2

Contact opnemen

EXCLUSIEVE VERKOOP VIA ANNA IMMOBILIER
Eindelijk een mooi huis te koop in een typisch Frans maar levendig stadje! S’ochtends te voet vers brood halen bij de bakker, een kopje koffie drinken en een praatje maken met de ”locals” in de bar, heerlijk eten in een van de restaurantjes om de hoek ? Het kan allemaal in dit mooie herenhuis!
Het huis is volledig gerenoveerd en biedt een open leefruimte met moderne keuken en zitkamer (65 m²) met houtkachel, vier ruime slaapkamers, een dressing/boudoir en twee badkamers. Dubbele openslaande deuren vanuit de keuken naar een riant terras met mooi uitzicht over het omringende glooiende landschap. Via enkele tredes toegang tot het zoutwater zwembad (5 bij 4 m) met zonneterras, overdekt terras, toilet, buitenkeukentje/wasruimte, atelier met werkruimte en kelder. Zeer comfortabel huis met centrale verwarming, dubbel glas en airconditioning.
Ideaal onderhoudsvriendelijk huis voor vakantie of permanente bewoning, direct te betrekken. Een unieke kans om een mooi huis met buitenruimte te bemachtigen midden in een levendig stadje! Spoedige bezichtiging aangeraden.
Ligging
In het middeleeuwse stadje Lauzerte met z’n winkels, restaurants en vele (culturele) activiteiten. Goede bereikbaarheid via de luchthavens van Toulouse (1.15 uur) en Bergerac (1.30 uur).

3059
Vyrex Solutions | 2018