Goedlopende chambres d’hôtes in de Vogezen

Contact opnemen

Herman van den Hoek

info@leeglise.eu

https://www.leeglise.eu/

In het centrum van een dorpje ten Zuidwesten van Darney, in het zuiden van de Vogezen gelegen, dubbel woonhuis met 4 chambres d’hÙtes en een salon de thÈ op een terrein van 245 m2 met terras.
Een stuk grond van 172 m2 met tuin is elders in het dorp gelegen.

Het privÈgedeelte omvat een woonkamer, badkamer, keuken en drie slaapkamers, terwijl het bedrijfsgedeelte bestaat uit de 3 chambres d’hÙtes elk met eigen badkamer, 1 chambre d’hotes met badkamer en wc op de gang, woonkamer, keuken en salon de thÈ.

Het bedrijfsgedeelte kan nog worden uitgebreid met een gÓte of extra chambre d’hÙtes. Veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Het pand wordt verkocht inclusief inventaris van de chambres d’hÙtes en salon de thÈ.

Ideaal voor een koppel om direct te draaien en i. v. m. de prijs een goede belegging voor de toekomst, credit vendeur mogelijk (kleine uitleg u betaalt de helft en de rest betaalt u in een afgesproken periode)
Over het object Goedlopende chambres díhotes in de Vogezen

 

Maison de Caractère plus woning privé (2 woningen) met goedlopende chambres d’hôtes, table d’hotes en salon de thé in het zuiden van de Vogezen dichtbij Vittel. Door de ligging bij de route du soleil bijzonder veel gasten in het hoog seizoen.

Het pand is verdeeld in een woonhuis voor de eigenaar en gedeelte b&b met salon de thé. Het woonhuis heeft 3 slaapkamers met allen inbouwkast, woonkamer, badkamer en keuken. Het commerciÎle gedeelte heeft 3 chambres d’hotes met eigen badkamer, woonkamer, en een keuken t. b. v salon de thé en b&b.

Er zijn nog uitbreidingsmogelijkheden met een gÓte, extra kamer in de b&b en het opstarten van een restaurant (restaurant raclette is gereed, maar nooit operationeel geweest).

Mooi project voor een echtpaar dat iets wil beginnen in Frankrijk. Ongeveer 60 kilometer afstand van de ski-gebieden in de Vogezen.

Privé huis:

Verdieping:
– 1 ruime slaapkamer 13 m2 met inbouwkast
– 2 kleine slaapkamers ieder 5, 5 m2 met inbouwkast
– berging 3 m2

B. G.
-woonkamer 22m2
-keuken 11, 5m2
-badkamer 2, 5m2
-kantoor 8m2

B&B:

Verdieping:
-1 familiekamer met eigen sanitair 19m2
-1 luxe familiekamer (kamer ouders (met balkon) en kamer kinderen) met eigen sanitair en hal 37, 5m2
-ruime hal op de overloop 10m2
-berging 3, 5m2
-extra toilet op gang
-te renoverende ruimte 25m2

B. G.
-1 familiekamer met eigen sanitair 25m2
-keuken 13, 5m2
-ruime woonkamer met bar en kinderhoekje 52m2

Garage 30m2

Tuin:
Patiotuin 25 m2
Achterliggend stuk grond 150 m2

Vyrex Solutions | 2018