Huis verkopen

Huis te koop in Frankrijk

€ 129.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 946 m²
Aantal kamers 5 kamers

Huis te koop in Frankrijk:

Een volledig gerenoveerd woonhuis te koop in het dorp Les Granges Huguet gemeente Coiffy-le-Haut gelegen in het Departement Haute-Marne (regio Grand Est).

Na 25 jaar gaan we ons huis in Frankrijk verkopen. Wij hebben er al die tijd van genoten en er ook veel werk aan besteed, maar we zoeken nu een nieuw avontuur.

Het gaat om een volledig gerenoveerd woonhuis, beschut gelegen tussen twee inmiddels ook volledig tot tweede woonverblijf gerenoveerde grotere voormalige boerderijen. Het huis biedt veel woonruimte: 230 m2 en is voorzien van alle comfort. Er kan zo in gewoond worden. Het heeft op de benedenverdieping een grote goed uitgeruste woonkeuken (24 m2), een tuingerichte woonkamer (40 m2), een moderne badkamer (8,5 m2) en een inpandige garage (28 m2). Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers, (18 en 16,5 m2) een slaapzolder (44 m2 splitlevel), een tweede toilet en een grote bergzolder (44 m2) bereikbaar via vaste (molenaars) trap.

Het huis wordt o.a. verwarmd met twee pelletkachels.

Achter het huis ligt een grote tuin van ca 50 meter diep en 17 meter breed, licht aflopend met op het eind een beekje. De tuin ligt op het oosten.

De totale perceelgrootte is 946 m2.

Het huis ligt in een prachtige heuvelachtig omgeving met bossen, wijngaarden en weilanden.

Boodschappen kunt u doen in Bourbonne les Bains, een kuuroord, op ca 8,5 km. De bakker komt aan de deur. Langres ligt op ca 40 km. De afstand vanaf Utrecht is ca. 600 km en vanaf Maastricht ca. 450 km.

De koopprijs bedraagt € 129.000,- KK inclusief inventaris (overzicht beschikbaar). De inventaris bestaat uit een groot aantal waardevolle en voor bewoning en verblijf noodzakelijke roerende zaken.

De notariskosten ten laste van de Koper zijn niet in de koopprijs inbegrepen (Kosten Koper).

 

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 129.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1

Faciliteiten

  Garage

Locatie

Dit object ligt in Coiffy-le-Haut (52400), in Haute-Marne (regio Grand Est).

Contact opnemen

Alex Bijlsma


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod