Huis verkopen

Appartement in een 19e eeuws kasteel in de Vogezen

€ 378.000
Oppervlakte 149 m²
Aantal kamers 3 kamers
Voor een ieder die geniet van een klassieke uitstraling, moderne hoogstandjes, en omgeven zijn door natuur.

Voor hen die graag in een kasteel willen wonen, maar dit toch een brug te ver vinden, is het volgende interessant. In dit 19e eeuwse château staat een appartement met een afmeting van 149 m2 te koop.

Het kasteel staat op een terrein van 20 hectare, in een zeer bosrijke omgeving, en is voorzien van een zwembad en een tennisbaan. Het ligt in de Vogezen, op één uur rijden van Nancy, in de plaats Saint-Dié-des-Vosges. Een stad met 19.000 inwoners, waarin volop winkels, bars, en restaurants te vinden zijn. Daarnaast tref je er onder meer diverse kerken, een kathedraal, een autocircuit en een kunstmuseum aan.

In het appartement bevindt zich een mooie woonkamer, een ouderslaapkamer met badkamer-en- suite, een tweede slaapkamer, een extra badkamer, een ingerichte keuken en twee balkons. Daarnaast maken twee parkeerplaatsen en een kelder het geheel af.

Voor wie houdt van stijl, statige plafonds, chevron parket, verfijning, maar ook behoefte heeft aan hedendaags comfort, en daarnaast geniet van een rustige omgeving omringt door natuur, is dit een bezichtiging meer dan waard.

Ideaal om vanuit hier tripjes naar Parijs te maken met de TGV. Je bent er binnen 2 1/2 uur.

De perfecte uitvalsbasis in Frankrijk, wanneer je graag stedentrips maakt, gecombineerd met wandelen in de natuur. Daarnaast is het zeer geschikt voor de verhuur.

 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 378.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers2

Locatie

Dit object ligt in Saint-Dié-des-Vosges (88100), in Vosges (regio Grand Est).

Contact opnemen

Immo La Haye


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod