Het goedkoopste nieuwbouw appartement in Nice centrum

€135.000

Nice, Nice

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Dit is de kans voor iedereen die graag een tweede plek aan de Côte d’Azur wil kopen. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen het geld heeft liggen voor een ‘pied-a-terre’ met 3 slaapkamers maar ja, een betaalbaar appartement c.q. studio in hartje Nice op slechts 450 meter lopen van de haven, dat moet u toch echt even lezen en doorgeven aan vrienden in uw omgeving. Misschien leuk voor een studerend kind of voor u zelf; voor deze prijs en met de hypotheekrente van vandaag woonde u nog nooit zo voordelig aan de Franse Riviera.

Het goedkoopste nieuwbouw appartement in Nice centrum

Het zijn allemaal kleine simpele studio’s, maar volledig ingericht met keuken, douche en kasten. De ligging is echt hartje Nice aan de Boulevard Riquier. Een nieuwe studio kopen voor 135.000 euro, het kan allemaal in de hoofdstad van de Côte d’Azur. Wonen in Nice betekent leven in een dynamische wereld vol kunstenaars en levensgenieters. Het leven is hier relaxed en al het vervoer gaat per fiets, tram of de benenwagen. De gezellige haven en het strand is altijd dichtbij.

De architectuur van dit project is strak en modern met een fraaie entreehal. De geluidsisolatie en afwerking is op hoog niveau en de appartementen zijn strak en netjes afgewerkt en worden geleverd met tien jaar garantie.

 

 

366854
Vyrex Solutions | 2018