Advertentie publiceren

Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, naast de Seine

€ 903.000
Oppervlakte 71 m²
Perceel 22 m²

Wonen in Parijs blijft aantrekkelijk. Of het nu voor een studie is, als Pied a Terre of voor telewerken in een stad die nog vol leven en liefde is: Parijs is voor iedereen. De verwachtingen voor een huis in het Parijs van morgen zijn niet meer die van gisteren. Krakende houten vloeren, vergeeld bloemetjesbehang en veel lawaai, dat vind je nog in een 1-sterrenhotel. Maar moderne mensen in een stad als Parijs willen dat het ontwerp en de architectuur van gebouwen in dienst staan van het welzijn.

Ecologische nieuwbouw Parijs 13e arr. Wonen en studeren naast de Seine

Opmerkelijk en uniek in zijn ontwerp, biedt deze residentie een groene omgeving om stadsbewoners opnieuw te verbinden met de natuur en een nieuwe sfeer te brengen. Als een poëtische hymne nodigt de omgeving uit tot ontspanning in het hart van het 13e arrondissement, op de linkeroever van de Seine.

Uitkijkend over de oevers van de Seine komen welzijn en gezelligheid met elegantie tot uiting. Trendy restaurants en kunstgaleries wisselen elkaar af in deze gemakkelijk bereikbare wijk. Er zijn veel nieuwe voorzieningen, sportcomplexen en start-ups. Kortom, deze wijk bruist!

EEN MODERNE, CULTURELE EN VERBONDEN PLAATS

Cultuur
13 min. MK2 Bibliotheek en bioscoop
15 min. van de Nationale Bibliotheek van Frankrijk
16 min. Van Bercy park en Bercy Village 20 min. van de AccorHotels Arena

Publiek vervoer
6 min. van de halte Tram T3a – Avenue de France
10 min. van het station RER C en metrolijn 14, halte François Mitterrand Bibliotheek
9 min. Vanaf Parijs-Gare-de-Lyon (met de auto)

Naar school
4 min. van de universiteit Paris-Diderot
6 min. Van de Ecole des Grands Moulins, van het college Thomas Mann 7 min. van het kinderdagverblijf Les Petits Tourbillons
8 min. Van de kleuterschool Mairie de Paris 13e

Winkelen
5 minuten van de supermarkt Franprix ©
8 minuten van de Monoprix © supermarkt
10 minuten van de Vincent-Auriol markt (met de auto)

Innovatief wonen in Parijs

Deze nieuwbouwappartementen in Parijs moedigen iedereen aan om de stad op een andere manier te beleven. Vanaf uw balkon, te midden van een vegetatie van planten en struiken, geniet u van een onbelemmerd uitzicht op de Parijse hemel, aangename koelte in de zomer en bescherming tegen de wind in de winter. De natuur is een echte bron van welzijn en comfort en technologie worden gecombineerd in deze nieuwe woonomgeving. Van studio’s tot 5 kamers, alle appartementen zijn ontworpen om open te staan voor de natuur en het zonlicht.

Deze nieuwbouw appartementen in de Rive Gauche wijk in Parijs zijn uitgerust met een balkon waarvan de innovatieve structuur het gemakkelijk maakt om bomen en beplantingen te plaatsen zodat elke accommodatie zijn bewoners een rustige en intieme leefomgeving biedt.

Natuur op elke verdieping

Het dakterras van de residentie heeft gemeenschappelijke tuinen; een unieke gelegenheid om de lucht terug te winnen en een collectief project te organiseren. Thuis uw eigen groenten kweken, in een residentie met modern en hedendaags comfort, en dat alles in het hart van Parijs!

Elk balkon is uitgerust met een fiber betonnen plantenbak, voorgeplant en voorzien van een automatisch bewateringssysteem geprogrammeerd voor een optimaal waterverbruik. Planten die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van hun vervuilende eigenschappen en hun aanpassing aan het Parijse klimaat dragen bij aan een herontworpen, gezond en duurzaam leven. Dit is uw bijdrage aan de verbetering van uw directe leefomgeving en de bevordering van de biodiversiteit in de stad.

Prijzen nieuwbouw Parijs Rive Gauche

Studio 30 m2 346.000 euro

1 slaapkamer 50 m2 646.000 euro

2 slaapkamers 70 m2 887.000 euro

3 slaapkamers 95 m2 1.192.000 euro

Informeer naar de huidige beschikbaarheid.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 903.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie649290

Locatie

Dit object ligt in Paris (75013), in Département de Paris (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod