Advertentie publiceren

Parijs, nieuw duplex appartement bovenste verdieping Avenue de France

€ 1.257.000
Oppervlakte 87 m²
Perceel 2 x 4.9 m²

DIT NIEUWE APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING IS VERKOCHT. ALS U OP ZOEK ZIT OM EEN APPARTEMENT TE KOPEN IN PARIJS, STUUR UW AANVRAAG NAAR ONS OP [email protected]

Dit nieuwe programma is gelegen in de stad van Parijs intramurale (13e arrondissement van Gobelins). Veertig nieuwe appartementen verdeeld in T2, T3, T4, T5, geleverd vanaf het 3e kwartaal van 2022 tot het 3e kwartaal van 2022 en bestemd voor de verschillende projecten: hoofdverblijfplaats, tweede huis en verhuur investeringen. Dit nieuwe programma komt in aanmerking voor de Pinel-regeling voor wonen of investeren in het centrum van Parijs.

De appartementen, variërend van studio’s tot 5-kamer appartementen, bieden zeer aantrekkelijke, uitnodigende oppervlakken. De meeste van hen door, ze zijn licht, omlijst door grote erkers en uitgebreid met balkons, royale terrassen of “living “* loggia’s.
Wij kunnen u een duplex-appartement met 2 slaapkamers op de 10e en 11e verdieping aanbieden.

Parijs, nieuw duplex appartement bovenste verdieping Avenue de France

Deze residentie is veel meer dan alleen een appartementencomplex. Alles is ontworpen om zich aan te passen aan alle levens en alle wensen! Voor de 3 en 4 kamer appartementen zijn verschillende indelingen beschikbaar voor een echt aanpasbaar interieur. Ze bestaan in een compacte versie aangepast aan een “zachter budget”. Dankzij het houten ontwerp dat meer vrijheid biedt, kunnen onderdelen
“uitneembaar” waardoor u kunt uitbreiden of zelfs een deel van uw appartement kunt verkopen of verhuren. Tenslotte geven schuifdeuren leven aan extra kamers die gebruikt kunnen worden als kantoor of voor de nacht, een extra slaapkamer*.

Top verdieping te koop Parijs intramuraal | 13e arrondissement van Gobelins (75013)

In Parijs 13e, zal een nieuwe plek om te wonen een revolutie in uw manier van leven: de “Nieuwe G”. De keuze van de locatie, gelegen in het hart van Parijs Gauche is gunstig voor een snelle toegang tot voorzieningen: winkelcentra, lokale winkels, restaurants, enz. Dit programma biedt echter de oplossing voor uw behoeften door de integratie van verschillende gemeenschappelijke ruimtes in het hart van de residentie onder glazen structuren: bibliotheek, fitnessruimte, enz. Wat het vervoer betreft, zijn de metrolijn 14 en de tram T3a en de RER C op slechts enkele minuten te voet bereikbaar.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.257.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • Referentie947103

Locatie

Dit object ligt in Paris (75013), in Département de Paris (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod