Huis verkopen

75015, Vaugirard; Nieuwe intelligente 4 bed/3 bad, dubbele blootstelling 125m2 appartement (zie plattegrond) + 6

€ 1.685.000
Oppervlakte 125 m²
Aantal kamers 6 kamers

123756AWA75S – Paris 75015 – Convention – 4 Bed / 3 Bad ; +125m2 + 68m2 terras over 2 verdiepingen op het zuiden en perfect om te zonnebaden; Check plattegrond & 360 uitzichten en video – op een steenworp afstand van square du Clos Feuquières, dit frisse nieuwe zuid-westen gelegen gebouw kwaliteit appartement biedt 147m2 gewogen oppervlakte (193m2 prive-ruimte) klaar om in te trekken in het voorjaar van 2024. Met geoptimaliseerde ruimte, rustig en functioneel (toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit, domotica-systeem, gemotoriseerde rolluiken…), dit goed ontworpen zuidwesten dubbele blootstelling 5e en 6e verdieping woning biedt al het comfort van een cutting edge residentie met lift, minuten van de historische en levendige omgeving van de Rue Convention in de stad Quartier Saint-Lambert. Geen gaten te vullen of te schilderen voor deze goed geproportioneerd en ruimtebesparend appartement met grote vloer tot plafond baaien ramen die aansluiten op balkons aan beide zijden van dit complex badend in het licht. Het omvat een verwelkomende 11m2 entree direct in uw lichte en ruime 33m2 woonkamer met toegang tot 32,6m2 waarde van terras en grote hoek keuken worden ingericht en harmonieus afgebakend op de vloer te respecteren volumes en perspectieven, een 12,73m2 grote slaapkamer met een moderne 5m2 en-suite badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 extra slaapkamers van respectievelijk 10, 13 en 14m2, twee extra badkamers en een hoekkantoor met directe toegang tot het terras met planten op de tweede verdieping, perfect voor een jong gezin. Op maat gemaakte kasten completeren dit appartement, dat profiteert van een moderne architectuur met verfijnde interieurs, akoestisch comfort en een vermindering van energieverlies voor maximale thermische optimalisatie. Ideaal gelegen, weg van het stadsleven, biedt het ook een gevoel van ruimte en openheid dankzij de grotendeels glazen gevel, die de leefruimtes royaal verlicht. In het zuiden van het 15e arrondissement ligt een terrein van meer dan twee hectare open voor de Parijzenaars. Dit opmerkelijke herstructureringsproject is een prachtige gelegenheid om hulde te brengen aan het industriële verleden van de hoofdstad’door een emblematische site van de 20e eeuwse geschiedenis te rehabiliteren. In het kader van deze vastgoedwaardering transformeert de RATP-groep dit in een nieuwe woonwijk met levendige woningen, voorzieningen en faciliteiten, openbare en kantoorgebouwen, zonder de activiteit van haar werkplaatsen te onderbreken.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.685.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-123756AWA75S

Locatie

Dit object ligt in Paris (75015), in Département de Paris (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod