Advertentie publiceren

Nieuw appartement in het mooie Antony vlakbij Parijs Ile de France

€ 779.000
Oppervlakte 106 m²
Perceel 105 m²

Luxe nieuwe appartementen te koop op slechts een paar minuten van Parijs, Antony heet u welkom in een bijzonder vriendelijke sfeer. Het is een rustige, residentiële stad, die alles in huis heeft voor een ideale levenskwaliteit: talrijke sport- en culturele voorzieningen, een ruim aanbod aan buurtwinkels. Ontdek in Antony de grootste markt van de Hauts-de-Seine en, voor uw wandelingen met het gezin, meer dan 140 hectare groene ruimte waaronder het Parc de Sceaux en de Coulée Verte.

Nieuw appartement in het mooie Antony bij Parijs Ile de France

Dichtbij de zakencentra Croix de Berny en Antonypole, trekt het ook veel bedrijven aan. Zij waarderen het leefklimaat en de goede bereikbaarheid – met name de treinen RER B en C – en dragen bij aan de dynamiek van de stad. Ideaal gelegen op de hoek van de strategische Avenue de la Division Leclerc en de rustige Rue Langlois, laat de residentie Allure u genieten van het beste van Antony.

IN HET HART VAN EEN VAN DE MEEST GEKOZEN WIJKEN IN DE OMGEVING VAN PARIJS

De residentie ligt dicht bij winkels en diensten, restaurants, scholen (kleuterschool, lagere school, middelbare school en middelbare school) en vervoer.
Dicht bij het stadscentrum en groene ruimten op een werkelijk ideale locatie. Majestueus met zijn geniete en gepleisterde stenen gevels, balkons en metaalwerk, is deze residentie een blikvanger. De adel wordt nog versterkt door een zinken dak met elegante kruisbloem. Intiem en verfijnd, modern en verbonden, Allure combineert het beste van architectonische traditie en technologische innovatie.

ANTONY IS EEN SERIEVE EN COMFORTABELE PLAATS OM TE LEVEN

Deze residentie op menselijke schaal is ontworpen om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de kelder en de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de fietsengarage, bieden royale, vloeiende oppervlakken. In het hart van de luxueuze residentie in Antonius geven de appartementen uit op een aangename groene ruimte.
De meeste van de 30 appartementen (van studio tot 5-kamer) hebben een balkon of terras, en alle verdiepingen zijn helder verlicht door grote ramen en erkers.

Een woord van de architect

De residentie verschijnt als een emblematisch boegbeeld op het kruispunt van de Avenue de la Division Leclerc en de Rue Langlois. Het vormt de overgang tussen een stadsfront op de schaal van Groot-Parijs en een voorstedelijke wijk die moet worden behouden en verbeterd. De sobere architectuur sluit aan bij de wens om de duurzaamheid van het gebouw te waarborgen. Het spel met de volumes, de edele materialen (glas, metaal en steen) en de kleuren zijn allemaal elementen die de gevels verlevendigen en onderscheiden. Allure vormt een atypische verbinding tussen deze dichtbevolkte as van de stad en de traditionele woonwijk.

Julian RINCON Agence International d’Architecture.

EEN UITSTEKENDE KWALITEIT VAN DIENSTEN, OM UW INTERIEUR TE VERBETEREN

VLOEREN
– Woonkamer vloeren: eiken parket (keuze uit 5 referenties).
– Keukenvloer: tegels 43 x 43 cm (keuze uit 5 harmonieën).
– Badkamer vloer: 43 x 43 cm tegels (keuze uit 5 harmonieën).
WANDEN EN GEVELS
– Matte, gladde verf voor de woonkamers.
– Gladde satijnen afwerking voor de badkamers.
Veiligheid
Toegang tot het gebouw via videofoon en gepantserde 3-punts landingsdeur (A2P 1 ster).
HET PLUS
– Verduistering van de schrijnwerkerijen door witte PVC rolluiken en gemotoriseerde rolluiken aan de erkers.
– Verwarming en warmwaterproductie: individueel gas.
– Stenen en bepleisterde gevels met een zinken dak.
– Metalen balustrades in antraciet grijs.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 779.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • Referentie767493

Locatie

Dit object ligt in Antony (92160), in Hauts-de-Seine (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod