Huis verkopen

Clichy, nieuwe mooie "off-plan" 4-slaapkamer flat ontworpen door gerenommeerde architect met dakterras

€ 1.409.000
Oppervlakte 124 m²
Aantal kamers 5 kamers

A11023 – Clichy, duplex met 4 slaapkamers en dakterras – 123,58 m² + 29,52 m² dakterras + 10,77 m² balkon + 6,60 m² patio met parking. Plattegrond beschikbaar. Het ontwerp van de BOREALES, het werk van de beroemde architect Jean-Michel Wilmotte en het architectenbureau IKA, bevordert een optimale natuurlijke verlichting. Als investeringsmogelijkheid biedt dit high-end appartement een 147 m² gewogen oppervlakte (een open woonkamer / keuken ruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers) omlijst door grote vloer tot plafond erkers. Het terras met uitzicht over de stad creëert een privé-oase van het stadsleven. De woning op de 9e en 10e verdieping is rustig gelegen, met een goed ontworpen leefruimte en domotica-systeem dat alle comfort biedt van een ultramoderne residentie, klaar om in te trekken tegen december 2023.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.409.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A11023

Locatie

Dit object ligt in Clichy (92110), in Hauts-de-Seine (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    [textarea* message "Hallo, Ik ben geïnteresseerd in Clichy, nieuwe mooie "off-plan" 4-slaapkamer flat ontworpen door gerenommeerde architect met dakterras (UF-A11023) en zou graag meer informatie ontvangen."]

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod