Advertentie publiceren

Garches nieuwe appartementen te koop in centrum dorp

€ 822.000
Oppervlakte 83 m²
Perceel 15 m²

Uw nieuwe adres bevindt zich in het centrum van Garches, vlakbij het marktplein en alle winkels. Een prestigieuze residentie met een ruime keuze aan uitzonderlijke appartementen met eersteklas diensten, op 800 m van het Parc de Saint-Cloud. De 54 appartementen variëren van studio’s tot 5 kamers. Ze bieden een ruime keuze aan typologieën, aangepast aan alle behoeften en levensstijlen. Zorgvuldige plannen en indelingen garanderen geoptimaliseerde en functionele leefruimtes.

Ideaal gelegen in het centrum van de stad, belooft de résidence in Garches een bevoorrechte kwaliteit van leven. Winkels, restaurants en de markt bevinden zich rond de Place Saint-Louis die aan de residentie grenst en u uitnodigt om te voet te wandelen en van het praktische leven te genieten. Nuttige dagelijkse diensten zoals het postkantoor, de banken en het gemeentehuis bevinden zich eveneens in de buurt. Het culturele en sportieve aanbod wordt verzorgd door het Sidney Bechet Cultural Center op minder dan 200m*, door het Léo Lagrange stadion, het Rallec gymnasium, het zwembad en de tennisclub op 2 minuten* te voet.

Nieuwe appartementen te koop in het centrum van Garches – Ile de France

Een populaire stad in het Hauts-de-Seine gebied, Garches is genesteld op de helling van een heuvel en strekt zich uit tussen het Parc de Saint-Cloud en het Malmaison bos. Als een juweel van de natuur distilleert deze uitzonderlijke omgeving de zoetheid van het leven en de sereniteit. In het hart van de stad zijn de charmes van het oude dorp intact gebleven. De pittoreske steegjes, de met bomen omzoomde pleinen en het historische erfgoed, waaronder de Saint-Louis kerk, geven de plaats een bewaard gebleven authenticiteit.

Garches

Garches is ook een vriendelijke en levendige stad. Gerenommeerde scholen, levensmiddelenwinkels en ambachtslieden, maar ook sport- en culturele voorzieningen dragen bij aan een van de meest geliefde woonkunsten in het westen van Parijs. Perfect geïntegreerd in haar omgeving, brengt de résidence in Garches al haar verfijning naar het hart van de stad. Haar architectonische stijl, zeer eigentijds, verleidt met haar evenwichtige lijnen en volumes. In het zicht wordt de gevel veredeld door zijn edele en duurzame materialen. De ruwe steen wrijft met de grote glasopeningen. Het hout dat de zolder bedekt, versterkt de lichte coating van de vloeren, terwijl de gelakte stalen leuningen in harmonie zijn met het schrijnwerk.

Nieuwe appartementen te koop in het centrum

Vanaf de rue de l’Eglise komt de résidence in Garches uit op een aangenaam voetgangerslaantje dat naar twee van haar gebouwen leidt. Omgeven door tuinen met bomen en bloeiende struiken, biedt het een zeer natuurlijke inleiding tot deze luxe prestatie. De residentie wordt voortgezet met een derde gebouw dat zich uitstrekt langs de rue de Suresnes. In de appartementen wordt elk moment van het leven veraangenaamd. Ideaal georiënteerd en geopend door grote erkers, worden de interieurs versterkt door natuurlijk licht. De woonkamers zijn de hele dag door warm en gezellig.

Vraag naar de brochure en de plattegronden. Slechts 5% aanbetaling om de reservering te maken in Garches. Lees meer over het koopproces voor nieuwe ontwikkelingen op onze speciale Parijs IDL pagina. Oplevering zomer 2023. Andere T3 en T4 appartementen vanaf 550.000 euro

Massief parket in de woon- en slaapkamers, Collectieve gasketel, Elektrische rolluiken, Tegelvloer, Handdoekdroger, Wastafelmeubel met spiegel, Digicode en badge, Videofoon, Ondergrondse parkeergarage, A2P** 5-puntssluiting

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 822.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie955046

Locatie

Dit object ligt in Garches (92380), in Hauts-de-Seine (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod