Huis verkopen

Flat T3 op de begane grond in een residentie in Garches met uitzicht op de renbaan

€ 560.300
Oppervlakte 63 m²
Aantal kamers 3 kamers

A17341 – LEGGETT PRESTIGE heeft het genoegen u dit 3 kamer appartement aan te bieden, ideaal gelegen in het westen van Parijs, in Garches in de Hauts-de-Seine. Dit appartement bevindt zich in een middelgrote standing residentie (98 eenheden). De stad Garches staat bekend om zijn leefomgeving, in de onmiddellijke nabijheid van het Parc de Saint-Cloud en het Bois de Saint-Cucufa, en wordt ideaal bediend door de vervoersinfrastructuur. Nieuw. Dit 3-kamer appartement van 63,71 m2 is gelegen op het woonplateau. De woonkamer, met een grote erker kijkt uit op een terras en een tuin. Dubbele blootstelling voornamelijk SE. Dicht bij de renbaan van Saint Cloud, en de Country Club. Hedendaagse architectuur. Treinstation van Garches voor La Défense en Saint Lazare (lijn L). Snelweg A13 in Vaucresson, A86 in Rueil. Duitse school en Amerikaanse school in de buurt. Parkeerplaats in de kelder. RT 2012 standaard bouw. Oplevering verwacht 1e kwartaal 2025.
Notariskosten aangeboden tot 15 december 2022

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 560.300
  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A17341

Locatie

Dit object ligt in Garches (92380), in Hauts-de-Seine (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod