Huis verkopen

Schitterende T2 op het oosten met terras en kleine tuin in een kleine residentie in Saint-Cloud (92210)

€ 552.000
Oppervlakte 47 m²
Aantal kamers 2 kamers

A16998 – LEGGETT PRESTIGE heeft het genoegen u deze prachtige flat in Saint-Cloud in de Hauts-de-Seine voor te stellen. Deze flat is gelegen in een luxe, middelgrote residentie (44 eenheden). De stad Saint-Cloud staat bekend om haar leefomgeving, met het Parc de Saint-Cloud en de rivier de Seine naast de deur, en is ideaal bereikbaar met vervoersverbindingen. Nieuw gebouwd. Deze flat van 47,60m2 ligt dicht bij het stadscentrum. De hoofdkamer ligt op het oosten, met een grote erker die uitgeeft op een terras en een tuin. Dicht bij alle voorzieningen. Hedendaagse architectuur, sober en elegant. De residentie beschikt ook over gemeenschappelijke ruimtes van hoge kwaliteit: een ingerichte inkomhal, een panoramisch terras… SNCF treinstation en tramstation op enkele minuten lopen van La Défense en Saint Lazare (lijn L); snelweg A13 bij Vaucresson. Geleverd met een parkeerplaats en een kelder. Dit programma biedt ook studio’s, 3 en 4 kamers. Wet PINEL (A bis)

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 552.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16998

Locatie

Dit object ligt in Saint-Cloud (92210), in Hauts-de-Seine (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod