Advertentie publiceren

Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine

€ 903.000
Oppervlakte 71 m²
Perceel 22 m²

Wonen in Parijs blijft aanlokkelijk. Of het nu voor een studie is, of als pied a Terre, of om te telewerken in een stad die nog steeds bol staat van het leven en de liefde. Parijs is er voor iedereen. De verwachtingen voor een woning in het Parijs van morgen zijn niet meer die van gisteren. Krakende houten vloeren, vergeeld bloemetjesbehang en veel lawaai, dat vindt u nog wel in een 1 ster hotelletje. Maar de moderne mens in een stad als Parijs wil dat het ontwerp en de architectuur van gebouwen in dienst staan ​​van het menselijk welzijn.

Ecologische nieuwbouw Parijs Rive Gauche, modern wonen naast de Seine

Opmerkelijk en uniek door zijn ontwerp, biedt deze residentie een groene omgeving om stadsbewoners opnieuw te verbinden met de natuur en een nieuwe sfeer te brengen. Als een poëtische hymne nodigt de omgeving uit tot ontspanning in het hart van het 13e arrondissement, op de linkeroever van de Seine.

Met uitzicht op de oevers van de Seine worden welzijn en gezelligheid uitgedrukt met elegantie. In dit gemakkelijk bereikbare gebied bestaan ​​trendy restaurants naast kunstgalerijen. Er zijn vele nieuwe faciliteiten, sportcomplexen en start-ups. Kortom, deze wijk bruist!

EEN MODERNE, CULTURELE EN VERBONDEN PLAATS

Cultuur
13 min. MK2 Bibliotheek en bioscoop
15 minuten. van de Nationale Bibliotheek van Frankrijk
16 min. van Bercy park en Bercy Village 20 minuten. van de AccorHotels Arena

Openbaar vervoer
6 min. vanaf halte Tram T3a – Avenue de France
10 minuten. vanaf het RER C-station en metrolijn 14, halte Bibliotheek François Mitterrand
9 min. vanuit Parijs-Gare-de-Lyon (met de auto)

Studeren
4 min. van Paris-Diderot University
6 min. van de École des Grands Moulins, van het college Thomas Mann 7 minuten. van de kwekerij Les Petits Tourbillons
8 min. van de kleuterschool Mairie de Paris 13e

Shopping
5 minuten. van de Franprix © supermarkt
8 min. van de Monoprix © -supermarkt
10 minuten. van de Vincent-Auriol-markt (met de auto)

Innovatief wonen in Parijs Rive Gauche

Deze nieuwbouw appartementen in Parijs moedigen iedereen aan om de stad anders te ervaren. Geniet u vanaf uw balkon, temidden van een vegetatie van planten en struiken, van een vrij uitzicht op de Parijse hemel, een aangename koelte in de zomer en bescherming tegen de wind in de winter. De natuur is een echte bron van welzijn en in deze ​​nieuwe leefomgeving worden comfort en technologie gecombineerd. Van studio’s tot 5 kamers, alle appartementen zijn ontworpen om open te staan ​​voor de natuur en het zonlicht.

Deze nieuwbouw appartementen in de Rive Gauche wijk in Parijs zijn uitgerust met een balkon waarvan de innovatieve structuur het gemakkelijk maakt om bomen en plantages te huisvesten zodat elke accommodatie zijn bewoners een vredige en intieme woonomgeving biedt.

De natuur op iedere verdieping

Het dakterras van de residentie heeft gemeenschappelijke tuinen; een unieke kans om de lucht terug te winnen en een collectief project te organiseren. Thuis uw eigen groenten verbouwen, in een residentie met modern en up-to-date comfort, allemaal in het hart van Parijs!

Elk balkon is uitgerust met een vezelbetonplanter, voorgeplant en uitgerust met een automatisch bewateringssysteem dat is geprogrammeerd voor een optimaal waterverbruik. Planten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun vervuilende eigenschappen en hun aanpassing aan het Parijse klimaat, dragen bij aan een herontworpen, gezond en duurzaam leven. Dit is uw bijdrage om uw directe omgeving te verbeteren en de biodiversiteit in de stad te bevorderen.

Prijzen nieuwbouw Parijs Rive Gauche

Studio 30m2 346.000 euro

1 slaapkamer 50 m2 646.000 euro

2 slaapkamers 70m2 887.000 euro

3 slaapkamers 95m2 1.192.000 euro

Informeer naar de actuele beschikbaarheid. 

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 903.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentiePAR-MAR

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75001), in Parijs (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod