Advertentie publiceren

Object in de Parijs, Île-de-France

€ 849.400
Oppervlakte 61 m²
Aantal kamers 3 kamers

A16109 – Paris 12, Dugommier, appartement met 2 slaapkamers – 60,98 m². Plattegrond beschikbaar. In een persoonlijk gebouw van 15 appartementen, ligt dit toekomstige nieuwbouw appartement met één slaapkamer, in het hart van het 12 arrondissement, op het perfecte kruispunt tussen stad en natuur, met zijn eigen gecultiveerde binnenplaats en de nabijheid van het Bois de Vincennes (Lac Daumesnil, Paris Zoo). Dit hoogwaardige appartement biedt een open woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 wc omlijst door grote erkers van vloer tot plafond. Het terras met uitzicht op de tuin creëert momenten van sereniteit van het stadsleven. De woning op de tweede verdieping is rustig, met een goed ontworpen leefruimte en domoticasysteem en biedt alle comfort van een ultramoderne woning, klaar om in te trekken tegen september 2024.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 849.400
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16109

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75012), in Parijs (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod