Huis verkopen

Parijs 13, Bibliothèque F. Mitterrand, nieuwe natuur geïnspireerde, 2-slaapkamer flat + balkon

€ 733.700
Oppervlakte 64 m²
Aantal kamers 3 kamers

A10251 – Parijs 75013 – Bibliothèque François Mitterrand (BNF). Appartement met 2 slaapkamers – 63.78 m² + 15.38 m² balkons. Plattegrond beschikbaar. De twee gebouwen, Plant House en Tree House, zijn geïnspireerd door de natuur en liggen in het hart van de wijk Tech-city, op een steenworp afstand van de linkeroever van de Seine. Een unieke kans voor dit lichte high-end appartement, het biedt een 71,47 m² gewogen oppervlakte (een open woonkamer / keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer) omlijst door grote vloer tot plafond erkers. Het balkon, ingericht met ingebouwde tuinen creëert een eigen groene oase van het stadsleven. De woning op de 11e verdieping is rustig, met een goed ontworpen leefruimte en domotica-systeem biedt alle comfort van een ultra-moderne woning, klaar om in te trekken in december 2024. Het omvat ook aangepaste bergruimte, kelder, en parking.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 733.700
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A10251

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75013), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod