Huis verkopen

75015, Vaugirard - gloednieuwe 2 bed 1 bad, ideaal op het zuiden en het aanbieden van 89m2 + 10m2 balkon (se

€ 871.000
Oppervlakte 77 m²
Aantal kamers 3 kamers

123755AWA75N – Paris 75015 – Convention – 2 Bed / 1 Bad, +89.5m2 + 10m2 balkon op het zuiden, check plattegrond & 360 uitzichten, een high-end appartement op het zuiden biedt 94m2 gewogen oppervlakte (99.74m2 prive-ruimte) klaar om te verhuizen naar de lente van 2024. Met geoptimaliseerde ruimte, rustig en functioneel (toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit, domotica-systeem, gemotoriseerde blinds…), dit goed ontworpen zuidelijke blootgesteld 5e verdieping woning biedt al het comfort van een cutting edge residentie met lift, minuten van de historische en levendige omgeving van Rue Convention in de stad Quartier Saint-Lambert. Geen gaten te vullen of te schilderen voor dit goed geproportioneerde en ruimtebesparende appartement met grote vloer tot plafond erkers, aan de tuinzijde van dit complex badend in het licht. Het omvat een verwelkomende hal van 5,48 m2 die leidt naar een ruime woonkamer van 29,22 m2 met een balkon en een open keuken die nog moet worden ingericht en harmonieus is afgebakend op de vloer om volumes en perspectieven te respecteren, een hoofdslaapkamer van 14,58 m2 met toegang tot het balkon en een moderne en-suite badkamer van 6 m2 en een kantoor (of 2e slaapkamer) van 17,05 m2. Op maat gemaakte kasten completeren dit appartement, dat profiteert van een moderne architectuur met verfijnde interieurs, akoestisch comfort en een vermindering van het energieverlies voor een maximale thermische optimalisatie. Ideaal gelegen, weg van het stadsleven, biedt het ook een gevoel van ruimte en openheid dankzij de grotendeels glazen gevel, die de leefruimtes royaal verlicht. In het zuiden van het 15e arrondissement ligt een terrein van meer dan twee hectare open voor de Parijzenaars. Dit opmerkelijke herstructureringsproject van de “Ateliers Vaugirard” is een mooie gelegenheid om hulde te brengen aan het industriële verleden van de hoofdstad’door een emblematische plaats uit de geschiedenis van de 20e eeuw te rehabiliteren. In het kader van deze vastgoedwaardering transformeert de RATP-groep deze in een nieuwe woonwijk met levendige woningen, voorzieningen en faciliteiten, openbare en kantoorgebouwen, zonder de activiteit van de ateliers te onderbreken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 871.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-123755AWA75N

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75015), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod