Huis verkopen

Object in de Parijs, Île-de-France

€ 10.500.000
Oppervlakte 259 m²
Aantal kamers 7 kamers

A13030 – 75015 Beaugrenelle: split-level, bovenste verdieping, 4 slaapkamers penthouse, 240m² + twee terrassen van 40m². Onbeperkt uitzicht op de Eiffeltoren en de rivier de Seine vanuit dit appartement gelegen op de grens van het 7e en 15e arrondissement. Deze ruim bemeten woning heeft ramen van vloer tot plafond die uitkijken op ’s werelds meest kenmerkende oriëntatiepunt. De entree bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen en geeft toegang tot een royale ontvangstruimte en een grote open keuken/eetkamer waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op de Seine of de Eiffeltoren. Ook op deze verdieping is de master suite met een grote slaapkamer, walk-through closet en ensuite badkamer, de 2e slaapkamer, tweede badkamer en een apart gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich nog een grote woonruimte, een 3e en 4e slaapkamer, een derde badkamer, nog een gastentoilet en aanzienlijke bergruimten. Uiteraard hebben alle woon- en slaapkamers uitzicht op de grootste creatie van Eiffel en toegang tot een van de 2 extravagante terrassen op elke verdieping.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 10.500.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A13030

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75015), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod