Huis verkopen

Parijs 75015 2 slk, 2 badk 130m² Top of the range chic loft stijl appartement | uitzicht op de rivier

€ 2.125.000
Oppervlakte 130 m²
Aantal kamers 3 kamers

A14009 – 75015 Beaugrenelle: 4de verdieping, 2 slaapkamers / 2 badkamers top of the range loft stijl appartement van 130m² met uitzicht op de rivier de Seine. Deze royale woning is een rustige, mobiel verbonden slimme woning, ontworpen om de ruimte te optimaliseren en genesteld op de grens van de 7e en 15e arrondissementen. Een enorme open woon-/kook-/eetruimte van meer dan 47m² waar uw gasten genieten van uitzicht op de rivier de Seine en L’Île aux Cygnes is toegankelijk via de entree en de gang die wordt gedeeld door een kantoor-/logeerkamer, bijkeuken, badkamer en gastentoilet. De grote ouderslaapkamer (meer dan 19m²) en tweede slaapkamer delen een tweede badkamer en hebben veel ingebouwde bergruimte. De ouderslaapkamer en de woonkamer beschikken beide over extra ruimtes die kunnen worden geïntegreerd of gescheiden door glazen schuifwanden (optioneel). Het volume van dit voormalige industriële gebouw maakt intelligent gebruik van het natuurlijke licht van de grote ramen in industriële stijl en behoudt de architecturale kenmerken van zijn legendarische verleden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.125.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A14009

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75015), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod