Huis verkopen

Object in de Parijs, Île-de-France

€ 4.300.000
Oppervlakte 103 m²
Aantal kamers 4 kamers

A13817 – 75015 Beaugrenelle: 7e/8e verdieping, 3 slaapkamers / 3 badkamers, top van het assortiment, split-level appartement van 103m² met een enorm terras van 51m². Geniet van een onbeperkt uitzicht op de Eiffeltoren vanuit dit appartement op de grens van het 7e en 15e arrondissement. Deze royale woning heeft ramen van vloer tot plafond met uitzicht op ’s werelds meest kenmerkende bezienswaardigheid en is een rustige, mobiel verbonden slimme woning, ontworpen om de ruimte te optimaliseren. De benedenverdieping heeft een entree, die leidt naar een open keuken/eet/woonkamer en een grote badkamer. Deze benedenverdieping biedt meer buiten- dan binnenruimte met een volledig bruikbaar rondlopend terras, ideaal om uw gasten te ontvangen, thuis te werken of de blijvende fascinatie voor ’s werelds bekendste bezienswaardigheid te overdenken. Een trap in industriële stijl leidt naar de bovenverdieping met twee slaapkamers met geïntegreerde bergruimte, een tweede badkamer en een ouderslaapkamer met grote kast en een eigen ensuite badkamer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.300.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A13817

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75015), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod