Huis verkopen

Object in Parijs, Île-de-France

€ 1.650.000
Oppervlakte 91 m²
Aantal kamers 3 kamers

A24895DPE75 – Parijs 75016 – Tussen de Champs-Élysées en de Eiffeltoren – 88m2 – Uitzonderlijk 2-slaapkamer + studeerkamer volledig gerenoveerd appartement in een prachtige nieuwe renovatie van een gebouw uit 1901, oorspronkelijk ontworpen als kunstenaarsateliers. Dit duplex appartement in loftstijl, genesteld achter een prachtige gevel in vakwerkstijl met glazen koven die de royale ruimtes eronder in het licht baden, biedt een unieke omgeving die Parijse chic ademt in het hart van de wijk Trocadéro. De woning combineert op een slimme manier de oorspronkelijke artistieke roeping van het gebouw met het übermoderne, hoogwaardige en milieuvriendelijke wonen dat veeleisende kopers in de 21e eeuw zoeken. De 3e verdieping heeft een woonkamer met een nieuwe, eigentijdse, volledig uitgeruste open keuken, een hal en wc. Het slaapgedeelte op de 4e verdieping omvat 2 slaapkamers, een studeerkamer, 2 badkamers en een wc. Grote ramen in de belangrijkste kamers geven een onbelemmerd uitzicht op de discrete, lommerrijke doodlopende straat, een zeldzaam voorrecht op zo’n uitzonderlijke locatie in de Franse hoofdstad.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.650.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A24895DPE75

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75016), in Parijs (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod