Huis verkopen

Parijs, nieuwbouw midden in een geheime tuin

€ 890.000
Oppervlakte 866 m²

Hier is een nieuwe pagina geschreven, die van een adres zowel Parijse als enkelvoud, in de rust van een onverwachte passage. Op deze atypische plek van voormalige kunstenaarsateliers vindt deze nieuwbouw plaats door een gewild adres, levenskunst, natuur en absolute rust te combineren in het hart van een groene omgeving dicht bij het stedelijke bruisen. .

Dit innovatief architectonisch project profiteert van een bevoorrechte omgeving: genesteld in het hart van het blok, beschut tegen de drukte van de straat, wordt het ontdekt door een discrete doorgang tussen de rue des Lyanes en de rue de Bagnolet over te steken.

Het verleden van de site als ambachtelijke binnenplaats vindt hier een tweede leven rond twee tuinhoven waar de woningen en hun buitenuitbreidingen naar toe draaien. De minerale basis van het gebouw, geordend en beglaasd ter nagedachtenis aan de werkplaatsen, vormt een duurzame basis voor de vloeren gemaakt van houten structuur, waardoor het zijn stempel drukt op een meer duurzame en ecologische stad.

Door de hoogteverschillen en de indeling van het gebouw is het mogelijk terrassen te huisvesten met vrij uitzicht op het omliggende landschap. Op de bovenste verdieping bieden een kas en een moestuin een plek om te delen, te ontmoeten en samen dingen te doen.

COMBINATIE VAN BETON EN HOUT
VOOR EEN BEVESTIGDE HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR

Deze nieuwbouw ontvouwt zich subtiel en biedt een bijzondere woonplek, een bubbel van comfort en groen. Het is toegankelijk via de discrete rue des Lyanes. Aan het einde van een privé en rustig pad staat het nieuwe houten gebouw, aan weerszijden van een binnentuin, een natuurlijke adem.

Om te getuigen van de geschiedenis van de plaats, is een muur van de accommodatie bedekt met een originele creatie van de architect. De kooien van schanskorven zijn bekleed met materialen die uit bestaande gebouwen zijn geborgen, andere zijn leeg om klimvegetatie te huisvesten waar vogelhuisjes worden afgewisseld. De bakstenen, kasseien en andere tegels vermengd met het gebladerte nemen dan dit vluchtige werk over.

Parijs, nieuwbouw midden in een geheime tuin

Het architecturale ensemble bewaart zorgvuldig de werkplaatsgeest van de site dankzij het gebruik van helder en afgeschermd gekleurd beton, gecombineerd met houten bekleding en wit geperforeerde metalen balustrades.

Verderop leidt een ander verhard en overdekt pad naar een tweede groen hart waar op een onverwachte en ongewone manier een charmant gerenoveerd herenhuis met een eigen binnenplaats wordt onthuld.

BIEDEN JEZELF RUIMTE EN LICHT

Van studio’s tot 5-kamerappartementen, sommige duplex, de appartementen zijn gecreëerd om u prachtige woonruimtes en uniek welzijn te bieden.

Dankzij grote openingen met meerdere oriëntaties baadt het interieur in aangenaam natuurlijk licht dat een warme en vriendelijke sfeer onthult.

De meeste woonkamers komen uit op privéterrassen op de begane grond of balkons op de bovenverdiepingen die u uitnodigen om te genieten van het rustgevende uitzicht op de aangelegde gebieden. Op de bovenste verdiepingen bieden de gezinsaccommodaties terrassen in de openlucht om optimaal te profiteren van de zonnige dagen en prachtige panorama’s van de stad te aanschouwen.

Ten slotte is het enige huis in de residentie, een parel in het hart van de stad, ruim en goed doordacht. Op zijn twee niveaus onthult het veel troeven met een ouderlijke suite en een geplaveide binnenplaats.

De residentiële tuin aan de rue des Lyanes is een herinterpretatie van de Parijse binnenplaatsen. De kasseien van Napoleon, bewaard gebleven van het bestaande gebouw, dragen bij aan de afwisselende sferen van landschappen met kreupelhout en kleine open plekken om een ​​echte ruimte van frisheid, rust en natuur te vormen die gewijd is aan de biodiversiteit in deze stedelijke omgeving.

Het lichtgevende gebladerte, de witte bloemen, de rode vruchten en de schakeringen van bast van zowel de plantensoorten als de rotsen brengen een rijkdom aan texturen, kleuren en geuren.

Het plantenpalet met lokale soorten, bomen en bessenstruiken bevordert de aanwezigheid van vogels. Nestkasten zijn geïnstalleerd om hun nesten mogelijk te maken. Rotsen zijn populaire schuilplaatsen voor vlinders. De privéterrassen die deel uitmaken van deze tuin, gaan op in de vegetatie en bieden een intieme en ontspannende hoek waar het leven goed is voor de bewoners. Op het dak kunnen de bewoners via het groenteterras het hele jaar door hun eigen groenten en fruit verbouwen, met name dankzij de kas en de moestuinen.

VOEL JE PERFECT THUIS

Voldoen aan de verwachtingen van zoveel mogelijk mensen en nieuwe ruimtes bieden, dat zijn onze doelstellingen voor een dagelijks leven waarvan u te allen tijde kunt genieten.

Privé porties

• Overloopdeur met A2P** slot voor alle bovenwoningen
• Houten raamdeur met A2P*-slot en elektrisch buitenrolluik voor benedenwoning • Thermo-akoestische dekvloer op de begane grond en akoestisch op de bovenverdiepingen
• Dubbel glas
• Houten buitenschrijnwerk met openslaande deuren
• Gemotoriseerde elektrische rolluiken voor binnen
• Parketvloeren in de woonkamers, slaapkamers, entrees, gangen en kasten
• Betegelde vloer in keukens, badkamers, doucheruimtes en toiletten
• Faience op volledige hoogte op de wanden rechts van de douche en/of het bad, inclusief schort
• Enkele of dubbele wastafelkast volgens plan met spiegel en LED wandlamp in badkamer en doucheruimte
• Elektrische handdoekradiator in gelakt staal in de doucheruimtes en badkamers
• Hangende toiletten
• Levering van warm water en verwarming door collectieve aardgasketel voor het collectieve gebouw
• Levering van warm water per ballon, en elektrische verwarming voor het huis en de aangrenzende studio
• Vloer van de terrassen en balkons op de bovenste verdiepingen in houten platen op noppen en op de begane grond in zandstenen klinkers
• Een kelder per appartement vanaf 2 kamers

Standaard onderdelen

• Residence beveiligd door een poort met Vigik en digicode
• Ingangssluis bediend met digicode en Vigik-type proximitybadge, videofoon • Verlichting van gemeenschappelijke ruimtes door aanwezigheidsdetector
• Overdekte fietsenstalling en kinderwagenruimte
• Kas en moestuinen gedeeld op het dak

IN PARIJS, EEN WIJK MET EEN UNIEKE GEEST

De 20e is zeker de meest populaire wijk van de hoofdstad. Het biedt levendige en gevarieerde sferen, onderbroken door kunstgalerijen, restaurants, café-theaters, concertzalen en parken zoals Belleville en herbergt de beroemde begraafplaats Père Lachaise.

De nieuwbouw zijresidentie vindt plaats in de rue des Lyanes, dicht bij de atypische sfeer van het charmante dorpje Charonne, bekend om zijn prachtige smalle en bloemrijke straatjes, zijn kasseien op de grond, zijn ateliers voor kunstenaars, zijn kleurrijke huizen en zijn groen. De kleine rue Dénoyez is ongetwijfeld de meest kleurrijke straat van Parijs dankzij de vele kunstwerken van Street Art die zijn bedrukt met stedelijke cultuur die de muren bedekken. In de buurt van het metrostation Porte de Bagnolet, heeft dit adres alle voordelen van het Parijse leven met veel winkels en lokale diensten. Een kinderdagverblijf is dichtbij en scholen zijn dichtbij, van kleuterschool tot universiteit, evenals Montessori-onderwijsinstellingen. Om deze setting compleet te maken, verrukken veel groene ruimten en een rijk cultureel aanbod de inwoners van deze wijk. Op honderd meter van de residentie kunt u genieten van de talrijke tentoonstellingen op het programma van het Pavillon de l’Ermitage en de pracht van het park, de Jardin de l’Hospice-Debrousse. Een oase van rust van meer dan 10 hectare met zijn grote grasvelden omzoomd met bloemperken en zijn speelplaatsen voor kinderen waar het in alle seizoenen goed is om te wandelen.

DE TOEGANG

Binnen een straal van 5 minuten* te voet:

– Tramlijn T3b en metrolijn 3 “Porte de Bagnolet” – Dorp Charonne
– Hospice-Debrousse tuin en plein Séverine – Supermarkten

– Diverse kinderdagverblijven en basisscholen

En minder dan 10 minuten* te voet:

– Metro “Gambetta” lijn 3 en 3bis – Stadhuis 20e arrondissement
– Bioscoop MK2
– Tenon-ziekenhuis

– Vierkant Edouard Vaillant
– Begraafplaats Pere Lachaise

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 890.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieINS-EMERS

Locatie

Dit object ligt in Parijs (75020), in Parijs (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod