Advertentie publiceren

Parijs 11e nieuwe appartementen te koop in de buurt Maurice Gardette plein

€ 799.000
Oppervlakte 63 m²

Prachtige nieuwe appartementen in het hart van het bruisende 11e arrondissement, tegenover het prachtige Maurice Gardette plein. Wij presenteren u deze intieme residentie met studio’s tot driekamerappartementen. Dicht bij de Marais, het Canal St Martin en de Place de la République, woont u in de meest aantrekkelijke wijk van Parijs, met talrijke winkels, restaurants en aangename terrassen. De residentie kijkt uit op een mooi verkeersvrij plein en ligt dicht bij alle voorzieningen, scholen en 3 metrolijnen.

Elfde nieuwe appartementen te koop in Parijs nabij het Maurice Gardette plein

De binneninrichting is met zorg gekozen voor dagelijks comfort (massief houten vloeren, aluminium schrijnwerk, kasten, wandtoiletten, badmeubels met spiegels, verlichting en handdoekenrekken, enz.) De residentie is beveiligd en beschikt over een lift en een fietsenstalling. Profiteer van de kans om een nieuw appartement te kopen in een zeer gewilde wijk!

In het hart van het 11e arrondissement van Parijs, bieden wij u deze nieuwe intieme residentie. Ideaal gelegen, dicht bij het stadhuis, een levendige, rustige en trendy omgeving, is dit nieuwe intieme en elegante 14-eenheden tellende project gelegen aan de Avenue Parmentier. Wonen in het 11e arrondissement betekent wonen in het hart van het authentieke Parijs, het kosmopolitische Parijs, het Parijs van de kleine winkeltjes, het Parijs van de trendy restaurants en bars.

Nieuwe appartementen Parijs 11e in de buurt van het Maurice Gardette plein

Tegenover het plein Gardette, het park en de bistro’s, op een steenworp afstand van het gemeentehuis van het 11e arrondissement, heeft het gebouw zijn klassieke architectuur uit het begin van de 20e eeuw behouden, met zijn bescheiden karakter, zijn portiek en zijn Parijse elegantie. Het nieuwe project is gelegen in het 11e arrondissement van Parijs. De appartementen zijn van het type “Appt.”, verdeeld in T1, T2, T3, T5. Er zijn momenteel 14 appartementen beschikbaar en de oplevering is gepland voor het 1e kwartaal van 2023. Een nieuw vastgoedprogramma in het hart van Parijs! U zult verliefd worden op de permanente en gevarieerde activiteit van het 11e arrondissement, de hoge kwaliteit van het project en de ligging: dicht bij 4 metrostations om Parijs te verkennen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 799.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie767533

Locatie

Dit object ligt in Parijs (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod