Advertentie publiceren

Object in Val-d'Oise, Île-de-France

€ 1.789.000
Oppervlakte 500 m²
Perceel 4110 m²
Aantal kamers 9 kamers

A16779 – Dit charmante landhuis met 3 verdiepingen heeft alle comfort dat men van een modern huis mag verwachten. Het is uitzonderlijk goed gerestaureerd & heeft een goede energieprestatie diagnose van C.
BINNEN :- het heeft een oppervlakte van 5.380ft², 14 kamers, 6 slaapkamers, 5 badkamers & 7 WC’s. De belangrijkste ontvangstruimten hebben Bourgondische stenen vloeren. De eerste & tweede verdieping hebben mooie massief eiken vloeren en zichtbare balken & de eiken ramen zijn voorzien van dubbel glas.
BUITEN :- De gigantische op afstand bediende voorpoorten komen uit op een geplaveid gebied voor een open schuur die overdekte ruimte biedt voor 3 auto’s, houtblokken en brandhout. De goed onderhouden tuin van 1 hectare heeft een prachtige duiventil met een zomerbar en een prachtig terras op het zuiden, ideaal voor barbecues. De tuin ligt afgelegen en rustig, ver weg van de belangrijkste vliegroutes.
GESITULEERD :- 500m van het centrum van het kleine dorpje Vémars, het is 7 mijl van het TGV-station op de luchthaven Charles de Gaulle en slechts 22 mijl van Parijs.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.789.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16779

Locatie

Dit object ligt in Val-d'Oise (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod