Huis verkopen

78400, Chatou, high-end appartement (2 kamers, 1 slaapkamer) op de 2e verdieping biedt 58m2 + 4m2 terras

€ 445.000
Oppervlakte 58 m²
Aantal kamers 2 kamers

A10435 – 78400, Chatou, high-end SE facing appartement (2 kamers – 1 slaapkamer – zie plattegrond) het aanbieden van 58m2 + 4m2 terras en 1 parkeerplaats, lichte & ultra-modern met geoptimaliseerde ruimte klaar om te verhuizen in het 2e trimester 2024, gelegen op de 2e verdieping van een modern gebouw, in het hart van een dynamische en levendige stad, een ideale locatie op een paar minuten van Parijs, ideaal voor gezinnen en werkende professionals.
In het hart van de prachtige wijk, op een steenworp afstand van de oevers van de Seine, een unieke kans voor dit lichte high-end appartement resoluut geoptimaliseerd biedt 58m2 oppervlakte (2 kamers) uitgebreid met een terras, ideaal voor een alfresco drankje, biedt een prachtig vrij uitzicht. De woning op de 2e verdieping is rustig en met een goed ontworpen leefruimte met een draadloos domotica-systeem, elektrische rolluiken, biedt al het comfort van een ultra-moderne woning, met 1 parkeerplaats.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 445.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A10435

Locatie

Dit object ligt in Chatou (78400), in Yvelines (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod