Advertentie publiceren

Mooi 3 slaapkamer appartement met terras op het zuiden in luxe residentie in de buurt van Versailles met zwembad

€ 395.000
Oppervlakte 92 m²
Aantal kamers 4 kamers

A14189 – Vlakbij Versailles, gelegen in het Parc de Diane, een rustige residentie die uitzonderlijk goed is uitgerust met voorzieningen die het gevoel geven van een vakantieclub.
Dit mooie appartement van 92m² is op de tweede verdieping, het heeft een geweldige indeling en een mooi terras van 9m² op het zuiden, met uitzicht op het groen.
Dit appartement is in zeer goede staat met eiken vloeren en dubbele beglazing, verder is de elektra vernieuwd.
Entree is 10m² met meterkast, het biedt een mooie woonkamer van 23 m² met directe toegang tot het terras via een grote erker die een grote helderheid en een gevoel van goed wonen geeft.
Een mooie aparte volledig ingerichte keuken van 9m², een slaapkamer van 12m² met aangrenzende badkamer – WC van 4m² met een prachtige Italiaanse douche, 2 andere aparte slaapkamers van 10m², 1 tweede onafhankelijke badkamer van 3m², 1 onafhankelijk WC, een grote kast voor de wasmachine.
Een parkeerplaats buiten is beschikbaar in optie.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 395.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A14189

Locatie

Dit object ligt in Les Loges-en-Josas (78350), in Yvelines (regio Île-de-France).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod