Huis verkopen

Object in Yvelines, Île-de-France

€ 1.365.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 17800 m²
Aantal kamers 10 kamers

A12715 – Leggett Immobilier biedt u deze prachtige villa uit de jaren 70 aan, gelegen op zijn 1,7ha park in de onmiddellijke nabijheid van Parijs.
De omgeving is betoverend, 12.000 witte, gele en oranje narcissen versieren het beboste park waarop zich stallen, een oude steengroeve en een moestuin bevinden.
Het hoofdhuis biedt 270m² grote, zeer lichte kamers, 5 slaapkamers waaronder een master suite van 35m², en een kathedraal woonkamer van 46m².
Een onafhankelijke studio maakt het mogelijk om vrienden, families te ontvangen of een professioneel toeristisch of eventing project te bedenken…
Een stal van 6 boxen is ook aanwezig en zou heel goed kunnen worden verbouwd.
De uitzonderlijke ligging zal liefhebbers van het platteland die de onmiddellijke nabijheid van treinstations, luchthavens en de hoofdstad willen bekoren.
Het eigendom is ideaal voor paardenliefhebbers die te paard gemakkelijk toegang hebben tot de manege / pension op minder dan 1,5 km afstand.
Foto’s op aanvraag

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.365.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A12715

Locatie

Dit object ligt in Orgerus (78910), in Yvelines (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod