Advertentie publiceren

Hoogwaardig STUDIO nieuwbouw appartement te koop in ST-GERMAIN-EN-LAYE, parking. Klaar tegen december

€ 363.000
Oppervlakte 39 m²
Aantal kamers 1 kamers

A17856 – SAINT-GERMAIN-EN-LAYE – Studio appartement ca. 39m2 . De edele materialen interageren met de weelderige natuur die de gebouwen omringt. De aanplanting van bomen en struiken, de heropening van het beekje Buzot en het behoud van het geklasseerde bosgebied rond de residentie getuigen van een sterke wil om de natuur en de biodiversiteit te bevorderen. Deze laagbouwwijk ligt op enkele minuten van het zeer gewilde historische centrum van Saint-Germain-en-Laye. Dit adres biedt een zeldzame kans om de charmes van de stad te waarderen. Gelegen in een stedelijke en architectonische context, onderbroken en verbonden door een rijke vegetatie, met een maximale blootstelling aan groene ruimtes, is dit een unieke leefruimte in de stad Saint-Germain-en-Laye. Het bestaat uit een hal die leidt naar een grote, mooie woonkamer met slaapgedeelte, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 363.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A17856

Locatie

Dit object ligt in Saint-Germain-en-Laye (78100), in Yvelines (regio Île-de-France).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod