Huis verkopen

Hoogwaardig nieuwbouwappartement met 4 slaapkamers en terras te koop in St-Germain-en-Laye, parking en

€ 730.000
Oppervlakte 109 m²
Aantal kamers 5 kamers

A17667 – Een prachtige bovenste verdieping 4 slaapkamer appartement van 108m2 in Saint-Germain-en-Laye. Ideaal gelegen nabij het internationale lyceum en op 30 minuten van Parijs met het openbaar vervoer, RER A. Deze lichte flat van hoge kwaliteit wordt versterkt door een terras van 44m2. Rustig en functioneel, goed doordacht, biedt een goed ontworpen leefruimte met alle comfort van een woning. In aanbouw met lift en klaar om te betrekken in juni 2025 Resoluut gebouwd voor een levensstijl van de 21e eeuw, is dit een unieke kans om een prachtig nieuwbouwappartement te kopen. Het bestaat uit een inkomhal die leidt naar een mooie woonkamer en toegang tot het terras, een volledig uitgeruste keuken, een familiebadkamer een aparte WC, 4 slaapkamers, 1 met ensuite douchekamer en WC. 2 slaapkamers met toegang tot het terras. Deze flat heeft een eigen kelder en 2 parkeerplaatsen in de kelder, en toegang tot de fietsenberging. Het profiteert van een eigentijdse en elegante architectuur in een rustige en aangename omgeving.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 730.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A17667

Locatie

Dit object ligt in Saint-Germain-en-Laye (78100), in Yvelines (regio Île-de-France).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod