Lauris

€630.000

Lauris, Lauris

Property Type: Huis
3 Bedrooms 3 Bathrooms 145 m2

Contact opnemen

Dit prachtige recent gebouwde huis is perfect geïsoleerd en zeer luxe

Zowel de woonkamer als de eetkamer hebben toegang tot een mooi terras met plavuizen en met uitzicht op het zwembad. Een mooie eetkamer met een Provençaalse keuken. Een klein gezellig terras om te ontbijten ligt naast de eetkamer. Grote dubbele deuren met dubbele glas. Twee slaapkamers. De grootste heeft een eigen badkamer en toegang tot een terras. Elektrische rolluiken.

Bovenste verdieping: een overloop in gebruik als kantoor. Twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een garderobe en toegang tot een terras met een prachtig uitzicht op de Luberon.

Het betegelde zwembad is diep genoeg om aan het ene uiteinde om te duiken. Een pool-house met een pizzaoven en een garderobe een een wc.

Mooie olijfbomen en bloemstruiken.

Het separate appartement heeft een inbouw keuken, een woon-eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Het appartement heeft een eigen ingang dat gelegen is aan de achterkant van de woning. Ideaal voor de verhuur.

Gelegen aan het einde van een doodlopende straat, dus zeer rustig gelegen, en toch maar op een paar honderd meter van het centrum van Lauris. Lauris is een prachtig dorp aan de voet van de Luberon, tussen Pertuis en Cavaillon, op slechts enkele kilometers van de snelweg naar het TGV-station Aix en Provence en de luchthaven van Marseille.

GIP F847348067
Vyrex Solutions | 2018