Le Plan-de-la-Tour

€394.000

Le Plan-de-la-Tour, Le plan-de-la-tour

Property Type: Huis
3 Bedrooms

Contact opnemen

Sfeervol appartement gelegen in een gerenoveerd gehuchtje midden in de natuur op enkele minuten rijden van het dorp. Oorspronkelijk daterend uit 1600 en geheel gerenoveerd en verbouwd in 15 appartementen in 2012.

Het apartment bevat een fraai terras en op de bgg een entree met een gasten toilet, een woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een badkamer met een dubbele wasbak en een toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer en een toegang tot een balkon met een prachtig uitzicht. Vanaf het terras bereikt men via een trap een cabanon met een tweede lounge terras. In de cabanon bevindt zich een derde slaapkamer en beneden een badkamer met een toilet.

In het complex bevindt zich een gezamenlijk zwembad en een jeu de boules baan en een ping pong tafel. Verder is er een gezamenlijke ruimte met een wasmachine en een droger.

Het landschap is prachtig en biedt mooie vergezichten over het massif des Maures en de stranden bevinden zich op 20 min rijden.

4049260
Vyrex Solutions | 2018