Les Arcs

€720.000

Les Arcs, Les arcs

Property Type: Huis
4 Bedrooms 3 Bathrooms 170 m2

Contact opnemen

Les Arcs sur Argens: Een fraaie villa gelegen in een rustige wijk op een omheind perceel van 7000m2 en gebouwd met hoogwaardige materialen.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich een entrée, woonkamer met een open keuken en een grote mezzanine dat als slaapkamer of kantoorruimte kan worden gebruikt. Tevens is er een ouder slaapkamer met een badkamer en wc.

Het gastengedeelte van het huis bestaat uit een entree, 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer.

Op de beneden verdieping bevinden zich een biljard kamer, een wasmachine ruimte, een werkruimte, een kelder een dubbele garage en een badkamer.

Tuin:
De tuin is fraai aangelegd en bevat 100 olijfbomen rondom het huis. Er zijn divers terrassen en een vijver. Er is een overdekt terras met een zomerkeuken dat grens aan een zwembad met een poolhouse en een bar. Er is jeu de boules baan en een carport voor 3 auto's. De villa verkeerd in een uitstekende staat en is gelegen op 10 minuten van het TGV station van Les Arcs.

Bijzonderheden:
Dubbele beglazing, Zonnescherm, Kruipruimte, Elektrische rolluiken, Carport, Besproeiing, Buitenverlichting, Boren naar grondwater, Alarm, Automatische poort, Videophone, Zwembad, Speelplaats.

HMN F83811822
Vyrex Solutions | 2018