Limousin-Vienne: Eeuwenoude watermolen met woonhuis en zwembad op ca. 2,2 hectare grond in fraaie, natuurlijke omgeving op loopafstand van het dorp

€370.000

87 Haute-Vienne, Limousin, France, 87 haute-vienne

Woning type: Huis

Contact opnemen

Riant woonhuis op 2,2 hectare grond waarop een compleet gerestaureerde watermolen. Het terrein is aangelegd als een park met grote vijvers, sluizen, bruggen, en een moestuin met een kweekkasje. Op 850 kilometer vanaf Utrecht (NL). Voorzien van een sauna, whirlpool en een verwarmd zwembad. Gelegen aan de rand van een dorp met vele voorzieningen als bakker, Spar, Coop, dokter, tandarts etc. Alles bereikbaar in 2 minuten op de fiets. Het huis en de molen zijn aangesloten op het centraal rioolsysteem van de gemeente. De molen heeft een ‘fonde à titre’, hetgeen inhoudt dat er een vergunning is om 6 KWH aan stroom op te wekken. De generator en bijkomende installatie moet worden aangelegd. De verwarmingsinstallatie is een olie gestookte ketel en is tevens voorzien van een boiler om de eventuele stroom opgewekt met de molen te gebruiken als warmte opslag voor de verwarming.
Het woonhuis heeft beneden een ruime keuken, ruime serre, eetkamer en zitkamer. Boven zijn er drie slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenste/zolder verdieping is er ruimte om extra slaapgelegenheid te maken. In het gebouw van de molen is: In het achterste gedeelte van de het gebouw bevindt zich de ( walnoten olie ) molen. Het middelste gedeelte is nu ingericht als atelier. In het voorste gedeelte bevinden de sauna, een toilet en een doucheruimte. Deze ruimte is voorbereid om een logies c.q. gîte te maken. Over het gehele gebouw is een verdiepingsvloer aanwezig. Het geheel bevindt zich in een goede staat.

12781
Vyrex Solutions | 2018