Lot-Bouriane: Natuurstenen landhuis met binnenplaats en poort, veel woonruimte en grote vertrekken op een rustige, landelijke locatie op 6 kilometer van een stadje met voorzieningen.

€448.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
280 m2

Contact opnemen

Fraai natuurstenen ‘propriété de caractère’, volledig en pierre en gerestaureerd met zwembad en bijgebouwen op ruim 3 hectare grond weide en bos. Bosrijke omgeving en landelijke ligging op ca. 6 kilometer van een stadje met voorzieningen. Indeling o.a. woonkamer van 41 m² met haard, balkenplafond, houten vloer en natuurstenen muren, eetkeuken van 38 m² met schuifpuien naar terras/tuin, bijkeuken van 21 m², kantoorruimte van 20 m², salon van 15 m² met kachel, toilet, complete badkamer met toilet, slaapkamer van 19 m² en slaapkamer van 10 m² met dressing en een buanderie/wasruimte van 10 m² .  Boven een slaapkamer van 20 m², slaapkamer van 23 m² met schuifpui met uitzicht, badkamer en nog eens 2 slaapkamers van 15 m².

Centrale verwarming (olie) met warmwaterproductie plus geothermische vloerverwarming op de begane grond. Airconditioning (warme/koude lucht), goede isolatie en dubbele beglazing.  

Groot, dubbel overloopzwembad, verwarmd met aardwarmte. 

Kleine wijnkelder, hangaar van 70 m² en wat kleine bijgebouwen. 

12984
Vyrex Solutions | 2018