Lot – omgeving Cahors; op loopafstand van voorzieningen ligt dit natuurstenen ‘propriété’ op bijna 1 hectare direct aan de Lot met een landhuis, 3 gîtes en 2 zwembaden; in wijnstreek (Malbec).

€744.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
530 m2

Contact opnemen

Authentiek, gerestaureerd natuurstenen landhuis met 3 gîtes en 2 zwembaden, gelegen in een prachtige wijnomgeving (Malbec) en DIRECT gelegen aan de rivier de Lot. Lommerrijk terrein van bijna 1 hectare en vlakbij een dorp met enkele voorzieningen zoals winkels en restaurants. Een ideaal geheel om uit te baten.

Indeling: het eeuwenoude landhuis (190 m² woonoppervlak) heeft 2 woonniveaus en is gebouwd op kelders. Toegang woongedeelte via een stenen trap naar een ‘bolet’, entree, woonkamer van 65 m² met oude stenen haard en stenen vloer, inbouwkasten, en toegang naar terras via openslaande deuren met uitzicht over de groene omgeving. keuken van 14 m², kantoor van 15 m² met schuifdeuren, slaapkamer van 13 m² met ensuite badkamer en toilet. Op de bovenverdieping een overloop, 2 ruime slaapkamers (20 en 25 m²), balkenplafond, houten vloer en badkamer. Toilet. Hoofdslaapkamer van 31 m² met balkenplafond, houten vloer en eigen badkamer en toilet.

De grote gîte (152 m² woonoppervlak) heeft op de begane grond een woonkamer van 45 m² met balkenplafond en tegelvloer, een ingerichte woonkeuken van 31 m²,  een toiletruimte. Boven: toegang via houten trap die uitkomt op een overloop en gang:

4 slaapkamers met ramen, ingebouwde kasten, een houten vloer. (11, 15, 13 en 13 m²). Een doucheruimte, (douchecabine, 2 wastafels, een raam. 1 aparte W.C.). Een complete badkamer (bad, douchecabine, 2 wastafels, een raam).

Een tweede gite (110 m²) met een verwarmd privézwembad (chloor) met houten vlonderplanken. Indeling: tuinniveau: een ingang die uitkomt op een woonkamer van 42 m² met een ingerichte keuken, tegelvloer, 2 schuifopeningen naar een terras en binnenplaats. Een slaapkamer, 16 m² met een raam, tegelvloer en ensuite douchekamer (douchecabine, wastafel en toilet).

1e verdieping: toegang via houten trap die uitkomt op een mezzanine/vide, 14 m², gebruikt als slaapkamer of woonkamer.

2 slaapkamers, 18 en 20 m² met ramen + kasten + doucheruimtes, (douchecabine, wastafel en toilet).

Een derde gite (80 m²): slaapkamer, een woonkamer + ingerichte keuken, doucheruimte, toilet.

Zwembad uit 2002: prachtig chloorzwembad, 12 x 8 meter met terrassen rondom.

Een prachtig ‘propriété’ direct aan de rivier de Lot en ideaal voor combinatie wonen – verhuren.

13269
Vyrex Solutions | 2018