Lot – omgeving Montcuq: aan de rand van een gehucht met enkele zoningen gelegen ‘maison en pierre’, bestaande uit een nog af te werken hoofddeel, een gîte (tweede woning), ver uitzicht, een eenvoudig zwembad en bijna 2.000 m² grond. .

€190.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
120 m2

Contact opnemen

Natuurstenen huis gebouwd uit 1831 gelegen op een rustige locatie op 6 km van Montaigu de Quercy met panoramisch uitzicht op het platteland van de Quercy Blanc.

Het geheel heeft momenteel een hoofdverblijf (nog af te werken) en een gîte.

De gîte biedt een goed uitgeruste keuken. De slaapkamer heeft een eigen badkamer met een grote douche. Er is een mezzanine die dienst doet als kinderkamer met 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer bevindt zich op de begane grond met een houtkachel, die kan functioneren als een open haard.

Een groot terras om van het uitzicht te genieten en een tuin van bijna 2.000 m² met bomen. Plus een bovengronds zwembad, (6×3)

Het tweede deel van het huis is beneden en wordt momenteel gerestaureerd, er is een woon / eetkamer, keuken (af te werken), badkamer met inloopdouche, toilet, bad en wastafel, een mezzanine/vide slaapkamer en badkamer. begane grond mogelijkheid om een ​​suite van 50m² met extra badkamer te creëren.

13243
Vyrex Solutions | 2018