Lot – omgeving Prayssac; op 7 kilometer van het prachtige stadje Prayssac en niet ver van de rivier de Lot ligt dit geheel met 2 afzonderlijke woningen en verwarmd zwembad op ruim 1,2 hectare grond met landelijk uitzicht op de heuvelachtige omgeving.

€265.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
160 m2

Contact opnemen

Op 7 kilometer van Prayssac ligt dit ‘ensemble de batiments’ bestaande uit 2 afzonderlijke woningen en een verwarmd zwembad van 10 x 5 meter. Ruim terrein van 1,2 hectare en prachtig uitzicht. Rustige maar niet geïsoleerde situering met hier en daar buren.

Indeling woonhuis 1) op de begane grond 2 slaapkamers, een badkamer en een ‘salle de jeux’, op de etage een woonkamer met open keuken en haard en een overdekt terras/bolet (met buitentrap naar begane grond). 

Indeling woonhuis 2) op de begane grond een woonkamer met overdekt terras, een keuken en bijkeuken/buanderie. Op de verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Deze woning is recentelijk gerestaureerd.

Grote tuin met verwarmd zwembad en fraai uitzicht op de landelijke omgeving. Uitstekende prijs-kwaliteit en goede verhuurmogelijkheden.

 

13199
Vyrex Solutions | 2018