Lot – omgeving Prayssac; op twee kilometer van het centrum van een pittoresk stadje gelegen woonhuis met gîte en grote schuur op ruim 2 hectare grond; landelijke ligging in mooie omgeving.

€205.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
151 m2

Contact opnemen

Uit natuursteen opgetrokken woonhuis met eigen gîte/gastenverblijf en bijgebouwen, gelegen op 2,18 hectare grond met diverse walnotenbomen. Landelijke ligging en toch niet ver van voorzieningen.

Indeling: het hoofdhuis (120 m² woonoppervlak) bestaat uit twee verdiepingen met op tuinniveau een veranda van 18 m² met haard en broodoven; plavuizen vloer. Keuken van 24 m² met kooktoestel en hout gestookte oven, inbouwkasten en plavuizen vloer en de woonkamer van 27 m² met insert-haard en plavuizen vloer. Boven een overloop, slaapkamer van 13 m², slaapkamer van 11 m² en een derde slaapkamer van 12 m², badkamer met ligbad, bidet, toilet en wastafel. Zolder die deels als woonruimte ingericht kan worden en 2 velux ramen.

Centrale verwarming (oliestook), ook voor warmwatervoorziening). Dubbele beglazing.

Gîte van 31 m² woonoppervlak met woonkamer, open keuken, slaapgedeelte en een eigen badkamer. Toilet. Ook hier dubbele beglazing, elektrische verwarming.

Grote natuurstenen schuur van 168 m².  

 Interessant geheel voor een goede prijs.

13137
Vyrex Solutions | 2018