Lot – Prayssac: stijlvolle villa met uitstraling en met zwembad plus gastenkamer in begroeide tuin van ruim 1.500 m² en aansluiting op riolering op korte afstand van voorzieningen en op loopafstand van de rivier de Lot.

€249.000

46 Lot, Lot, France, 46 lot

Property Type: Huis
160 m2

Contact opnemen

In een schitterend deel van het departement de Lot gelegen villa op 1.564 m² met zwembad, niet ver van Prayssac en de rivier de Lot. 

Dit heerlijke huis (1985) ligt in een rustige buitenwijk van het idyllische dorp. Bakker en andere voorzieningen op 400 meter. Rust en ruimte rondom. Het dorp biedt een rustig landelijk leven zonder dat u geïsoleerd zit. Rondom het dorp zijn wijngaarden, bossen en landerijen.

Indeling: entree via groot terras in de hal. Ruime woonkamer (40 m²) met halfronde uitbouw en open haard. Prachtige, zeer complete keuken (15 m²). In hal, kamer en keuken ligt een granietvloer. Apart toilet. Slaapkamer (12 m²) met ernaast een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. 

Op de bovenste etage een ruime mezzanine en 3 slaapkamers (27, 16 en 8 m²) en een badkamer met bad, wastafel en toilet.

Op het laagste niveau een grote cave (40 m²), een bibliotheek, bureau of gastenkamer met douche en een ruime garage met daarin aparte ruimte voor boiler, wassen en droger.

In de tuin een heerlijk zwembad (9 x 5 meter).

Dubbele beglazing en Thermische verwarming (elektrische radiatoren).

Aansluiting op riolering.

Mooie comfortabele woning in een rustig plaatsje aan de rivier de Lot.

13170
Vyrex Solutions | 2018