Luxe appartementen met tuin en zeezicht Beausoleil, boven Monaco

€300.000

Beausoleil, , Frankrijk, Beausoleil

Contact opnemen

Een appartement in Beausoleil biedt u altijd een dominante blik over de baai van Monaco. Beausoleil noemt men daarom ook wel ‘De Poort van Monaco’. U kunt inderdaad naar dit Monaco vol glamour, Formule 1 en luxe jachten wandelen vanaf uw nieuwe locatie. Maar waarschijnlijk geniet u net zo graag van Monaco op afstand met alle luxe die dit project u te bieden heeft. Slechts 30 appartementen op een prachtige locatie, met vol zeezicht en natuurlijk de hele dag door de zon.Luxe koop appartementen Beausoleil, boven Monaco

De 30 appartementen in Beausoleil hebben een bijzondere vormgeving, met terrassen geïnspireerd op de golven van de Middellandse zee. U kunt vanaf uw terras eindeloos ver kijken over de zee en Monaco. Er is een keuze uit verschillende type nieuwbouw appartementen in Beausoleil, vlak boven Monaco. Er zijn geen studio’s, maar wel 1,2 en 3 slaapkamer appartementen. Wie ooit in Beausoleil is geweest, weet dat het hier lastig parkeren is, maar met de handige autolift is parkeren voor u geen probleem; uw auto staat veilig beneden in de garage.

Luxe koop appartementen Beausoleil, boven Monaco

Vanzelfsprekend hoort bij een residentie op stand ook een afwerking van grote klasse; zo heeft de residentie een eigen sauna en fitnessruimte om de bewoners in goede gezondheid te houden. Er zijn meer high-end services beschikbaar, al naar gelang uw wensen om het wooncomfort verder te verbeteren. Geniet van het leven, dichtbij Monte Carlo en investeer in een luxe appartement in een intieme en stijlvolle residentie op een toplocatie. Neem contact met ons op voor een brochure. Als u ons laat weten in welke prijsklasse u wenst te investeren, dan sturen wij u ook de bijpassende plattegrond toe.

Prijzen koop appartement Beausoleil, boven Monaco

2 kamer appartement vanaf 300.000 euro

3 kamer appartement vanaf 449.000 euro

4 kamer appartement vanaf 720.000 euro

365806
Vyrex Solutions | 2018