Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

€470.000

Cannes, Cannes|le cannet

3 Bedrooms 40 m2

Contact opnemen

Als u Cannes uitrijdt via Boulevard Carnot dan komt u vanzelf in Le Cannet. Verliefde stelletjes gaan maar al te graag naar Le Cannet want vanaf het centrale plein kunt romantisch dineren met een uitzicht over Cannes en de zee.

In de heuvels van Cannes kunt u heerlijk wonen met altijd een frisse zeebries en de rust van de Provence. Al woont u natuurlijk wel aan de Cote d’Azur met het bruisende Cannes op een paar autominuten afstand.

 

Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

Le Cannet, gelegen op de hoogten van Cannes, biedt ongelooflijke en inspirerende panoramische landschappen. De beroemde schilder Pierre Bonnard, de ontwerper Raymond Peynet, de schrijver Prosper Mérimée; ze hebben allemaal Le Cannet als hun woonplaats gekozen.

Le Cannet is een echte bloemenstad met mooie historische plekken waar u heerlijk kunt dwalen door de Middeleeuwse straatjes. Uw nieuwbouw appartement in de heuvel van Cannes is verre van Middeleeuws; hier woont u in een supermoderne residentie met heerlijk zwembad. De moderne nieuwbouw appartementen hebben grote terrassen om volop van het Zuid Franse zonlicht te genieten. Kies uit een studio, een twee slaapkamer appartement of een drie slaapkamer appartement.

Modern nieuwbouw appartement in de heuvels van Cannes

De prijs die we laten zien van 470.000 euro is voor een drie slaapkamer appartement op de 3e etage. We hebben meer variaties qua formaat, al moet u snel zijn want dit project is mooi, het ligt zeer gunstig en Le Cannet is gewoon zeer geliefd.

366839
Vyrex Solutions | 2018