Montbrun-les-Bains

€98.400

Montbrun-les-Bains, montbrun-les-bains

Property Type: Huis
1 Bathrooms 22 m2

Contact opnemen

Fraaie studio in luxe résidence in de Provence

In een schitterende omgeving temidden van de lavendelvelden en vlakbij de Mont Ventoux, is dit authentieke landhuis (1870) prachtig verbouwd tot een kleinschalige eersteklas résidence met o.a. een panorama lift, binnenzwembad met sauna’s, buitenjacuzzi, diverse zonneterrassen, tennis- en pétanquebaan, buitenkeuken en een vijver. Nu worden de laatste 4 appartementen verkocht. Waaronder deze fraaie studio. De studio is recent opgeleverd, volledig ingericht en verkeert in nieuwbouwstaat. De verhuurmogelijkheden zijn ook uitstekend.

Indeling:
Op een perceel van 27.279m2 staat deze résidence met in totaal 22 appartementen in verschillende grootte en uitvoering. Deze studio heeft een woonoppervlakte van 22m2. De résidence bestaat uit een hoofdgebouw, een toren en een aangebouwd bijgebouw. De 3 andere te koop staande appartementen hebben woonoppervlaktes van respectievelijk 49, 56 en 62m2. Voor meer informatie zie hieronder.

Studio Lavende:
De studio Lavende ligt op de 1e verdieping aan de linker voorkant van het bijgebouw van de résidence. Lichte woon-/slaapkamer met zicht op het zonneterras en kitchenette met alle apparatuur (Siemens). Ruime badkamer met luxe massagedouche, wastafelmeubel en toilet.

Voorzieningen en tuin:
Panoramalift naar alle verdiepingen. Groot inpandig zwembad met sauna’s. Diverse zonnige terrassen waarvan 1 met jacuzzi. Buitenkeuken, tennisbaan, pétanquebaan. Privé parkeerterrein en vijver. Er is een permanente beheerder aanwezig.

Omgeving:
Gelegen op een privacy biedend landgoed van bijna 3 hectare niet ver van een typisch Provençaals dorpje waar elk jaar het Lavendelfeest gehouden wordt. De résidence ligt tussen de wat grotere stadjes Montbrun-les-Bains en Sault (7,5 km) waar alle voorzieningen te vinden zijn. Tussen de uitgestrekte lavendelvelden kunt u heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden en zelfs golfen. In de nabije omgeving zijn verschillende bezienswaardigheden, gezellige markten, thermen, leuke stadjes (o.a.  Brantes, Buis de Baronnie, Vaison la Romaine, Nyons, Séderon en Apt) en de legendarische Mont Ventoux.

Bijzonderheden:
Deze luxe résidence is van alle gemakken voorzien en verkeerd in absolute nieuwstaat. De studio is smaakvol ingericht met -indien gewenst- een compleet meubelpakket à € 5.000. U hoeft er dan niets meer aan te doen. Er is een permanente beheerder aanwezig en de verhuur wordt verzorgd door een professioneel verhuurbedrijf. Door het milde klimaat en de luxe voorzieningen is de bezetting (9 mnd. per jaar) en de verhuuropbrengsten uitstekend. Door de nieuwbouw status en de verhuurorganisatie is BTW-teruggave (20 %) over de aankoopsom mogelijk. Permanente bewoning is uiteraard ook mogelijk.

Kijk ook naar de andere appartementen in deze luxe résidence:

Appartement Basilic | € 192.000 | inclusief BTW, excl. compleet meubelpakket ter waarde van € 10.000
(klik hier voor appartement Basilic)

Appartement Menthe | € 240.000 | inclusief BTW, excl. compleet meubelpakket ter waarde van € 10.000
(klik hier voor appartement Menthe)

Appartement Origan | € 270.000 | inclusief BTW, excl. compleet meubelpakket ter waarde van € 10.000
(klik hier voor appartement Origan)

FSNL 529-A
Vyrex Solutions | 2018