Nieuw in de Provence: Le Hameau des Amandiers

Eygalières

3 Bedrooms 1 Bathrooms

In het centrum van Eygalières wijkt de Hameau des Amandiers af van de klassieke codes door de voorkeur te geven aan de natuur, de intimiteit en de schoonheid van het landschap. Het kleurenschema van de gevels past harmonieus in hun natuurlijke omgeving, gedeeltelijk bedekt met Provençaals metselwerk. Dit kleinschalige nieuwbouwproject is een echt compromis tussen traditionele en hedendaagse architectuur.

Villa’s van het type “Provençaals gehucht” met traditionele stenen gevels en een landelijke zandkleurige coating. Met geklede stenen raamkozijnen en grote moderne glasramen voornamelijk op het zuiden gericht,  met dubbele beglazing en versterkte isolatie. Interieur en exterieur kalksteen vloeren.
Een hoofdslaapkamer met inloopdouche.

Stuk voor stuk autonome villa’s in verwarming en warm water d.m.v. een omkeerbare warmtepomp zomer / winter. Ingerichte kelderruimte voor extra leefruimte (sportkamer, speelkamer, thuisbioscoop, kelder, wijnkelder, etc.). Aangelegde tuin met terras, overdekte zomerkeuken en eventueel zwembad. Dubbele privé parkeerplaatsen waarvan één in de schaduw van een pergola, met extra parkeerplaatsen voor gasten.
Gemeenschappelijke voorziening voor fietsen en andere accessoires. De Hameau des Amandiers wordt afgesloten en beveiligd.

Prijs op aanvraag

Vyrex Solutions | 2018